Mégis, milyen férfi az ilyen?
Egy 33 éves pasi párkapcsolatai nem tartanak ki egy évnél tovább. Van olyan is, amelyik csak ár hónapos. Ugyanakkor az exei már menyasszonyok vagy feleségek.
Nincs saját lakása, az is igaz, Csicska-Hoppnak tartják otthon - valószínűleg ezek a dolgok is hozzájárulhatnak??
őtdobják ki,vagy ő a nőket?
Van egy exem,érekes módon az összes exbarátnője a szakitás után max 1 év és férjhez ment.Én is.
(mindig a nők -én is- tették lapátra)
Közös ismerősöktől tudom. Én voltam a legutóbbi exe. Persze amikor együtt voltunk, nem figyelmeztettek, milyen pasi is ez az alak.
Én szakítottam vele. Most 3 hónapra rá van új csaja. Most őt sajnálják, ahogy engem eddig.
Mégis milyen lenne? Mi itt a gond kérdező? Az zavar, hogy nem vár 1 évet csak pár hónapot egy új kapcsolatra? Nem tudom te hol élsz, de nagyon sok ember így csinálja, akár tudatosan keres újat,akár csak úgy hozza az élet.
Az meg, hogy pár hónapos kapcsolatai vannak...ugyanez a helyzet nézz már körül ezen a Föld nevű bolygón.
"Biztos nagyon tartósak azok a házasságok, amiben 1 év ismeretség után már össze is házasodnak. :D"
offolok, bocs. Mi 23 éve vagyunk házasok, köszönjük, remekül.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!