Egyedül vagyok otthon egész nap, mit csináljak?
Figyelt kérdés
A szüleim sokáig dolgoznak minden nap, és nem nagyon vannak barátaim, akikkel programokat csinálhatnék, csak egy-két ember, de ők elég messze laknak tőlem.. egyedül nem szívesen megyek el ide-oda. Általában sokáig alszok, utána olvasok, netezek, tévézek.. Egész nap egyedül itthon nagyon rossz érzés, nem szeretném, hogy így teljen el az egész nyaram. Tudnátok ötleteket adni kérlek egy 16 éves félénk lánynak? Köszönöm előre!2012. jún. 28. 17:07
11/12 anonim válasza:
Örülj neki! Ha nekem lenne ilyen, a nap egyik felét olvasással, a másik felét kerékpározással tölteném.
12/12 anonim válasza:
Mi van pl. ha a fotózást és a kerékpározást összekötnéd?
Szerintem nem rossz, kezdésnek, no meg csak egyszer menj ki a strandra, telepedj ott le a homokba. Vigyél magaddal egy olvasni való képes újságot, stb.
Mielőtt elmégy egy üveg üdítőért, megkéred a melletted napozót, vigyázzon a cuccaidra. Megkérded tőle, nekik hozzá-e valamit. Máris nem vagy ott egyedül. Pár szót beszélgettek, akár a másnapi "letelepedést" is egyeztetni tudjátok. Kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!