Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van az hogy minden...

Miért van az hogy minden lány/nő képtelen vagy nem mer egyedül csinálni semmit, még a mekibe se megy le kajálni egyedül mert ciki? vagy mi?

Figyelt kérdés
Azt veszem észre hogy mindenképpen kell egy pasi nekik, vagy ha nincs, akkor összeverődik a többi sorstársával akinek nincs pasija és falkában tudnak csak csinálni valamit, holott egy pasi egyedül is boldogul az élet nagy részén.
2012. jún. 26. 19:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

azért mert a nők nagyobb része sokkal empatikusabb és jobban szeretik a közvetlen kommunikációt. Szólj, ha valahol magas a szint. magyarán: a csajok imádnak fecsegni, és saját meg mások életét hallgatni. Akikről te beszélsz, azok hobbiból járnak ide vagy oda, megválaszthatják, hogy kivel menjenek el. Azért vannak együtt a mekiben, mert az a program, hogy együtt legyenek a pasijukkal, barinőjükkel. Postára menni, tampont vásárolni, fodrászhoz menni, sportolni járni, hivatalos ügyeket intézni senki se csapatostul jár. tökre el vagy tévedve.

Utolsó: a linkedet megnyitottam és bejött egy Libress reklám, komolyan ellazított!! :D

2012. jún. 26. 22:16
 12/15 anonim ***** válasza:
Lány vagyok. Tudok főzni. Mire kihozzák az étteremben a kaját, addigra megcsinálom magamnak, negyedáron - és finomabb is lesz, hiszen a magam szájíze szerint készítem. Akkor meg minek szórjak ki egy csomó pénzt az ablakon? Akkor megyek étterembe, ha a barátnőimmel vagy a párommal megyünk, mert akkor nem a kaja a lényeg, hanem a beszélgetés. Ennyi :)
2012. jún. 27. 02:56
 13/15 anonim ***** válasza:

Gyorsétterembe nem járok, amikor elmegyek, akkor az azért van, mert az éppen aktuális társaságom be akar menni. :D Na én ezért nem járok egyedül Mekibe.

Másrészt én vagyok az az ember, aki tuti bevonz valami idiótát. Nem hülyéskedek, egy svéd repülőtéren is sikerült már kisgyerekes magyar anyukának rám akaszkodni és elárasztani a panaszaival, de volt már kisebbségi melóstól a jehovás hittérítőig minden. Nem vagyok valami kivételes szépség, tényleg semmi extra, de valamiért mindenki engem szúr ki. Rohadt nehéz, mikor mondjuk tök egyedül állok a buszmegállóban, odajön valaki magyarázni, én meg nem mehetek el, de nincs senki, akivel "takarózhatnék", hogy miért nem akarok dumálni. Szóval marad a fülhallgató, amit sokan nem vesznek tudomásul, pluszban rendszeresen olvasok, ha emberek között kell lennem huzamosabb ideig (pl. váró vagy busz).

Tűnhetek akár parasztnak is most, de simán csak nincs mindig igényem totál idegenekre. Alapból nem vagyok egy tahó, de mikor hulla fáradtan valaki a kisfia étkezési szokásaival, meg Biblia idézetekkel zaklat, az marha idegesítő.

2012. jún. 27. 13:20
 14/15 anonim válasza:
mert mi társasági lények vagyunk, ember :D
2012. júl. 1. 15:08
 15/15 anonim válasza:
Hi! Minden nő tudja, hogy mit akar. Menjen a wc-re saját magában. Menjen a mekibe saját magában. Majd megtalálja a az igazit egy jó hapsit pasit. Férfi létemre én is mindenüve saját magamban megyek. Vagy pedig megismerkedek egy jó pinávalpunával és megdugom. Mert ő is akarja. Mint a cukrot.
2013. jún. 16. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!