Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményed Charles...

Mi a véleményed Charles Manson-ról?

Figyelt kérdés
2012. jún. 26. 19:00
 1/5 anonim válasza:
70%
Nem rajongok érte, szerintem érthető.
2012. jún. 26. 20:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem az a véleményem hogy ő egy gyilkos és elutasították a kiengedését és el is fogják.
2012. júl. 22. 14:18
 3/5 anonim válasza:
20%
Bölcs ember volt, akit az emberek és a média tart a börtönben, és hazudott róla. Az emberek teszik őt bűnözővé, mikor nem az. Egyszer nyilatkozta azt, hogy semmi olyat nem tett, ami a törvénnyel ellenszülne. Hiszek neki. Nem rossz ember, csak okos, és ő tud olyan dolgokat, amiket esetleg más nem.
2012. júl. 23. 00:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Na igen, 92 évesen lesz lehetősége a szabadulásra.
2012. júl. 23. 19:38
 5/5 anonim ***** válasza:
98%

Egy végtelenül szörnyű környezetben felnőtt valaki, és itt be is fejeződik nálam a sajnálat iránta. Mert ez alól a tettei sem mentesítik.

A Tate/LaBianca gyilkosságokat és a Hinman gyilkosságot sem ő vitte véghez saját kezűleg, viszont mindegyiket az ő utasítására hajtották végre, azaz Manson nélkül a követők sem gyilkoltak volna. Ez a büntetőjog szerint ugyanolyan gyilkosságnak számít mintha saját kezűleg végezte volna ki őket. Sőt, szerintem még ijesztőbb dolog, ha valaki olyan befolyással és ráhatással rendelkezik, s olyan agymosást képes végrehajtani, hogy diktátorként tart egyben egy kommunát, akiknek a tagjaival BÁRMIT képes elvégeztetni. Gyilkosságokat is, amiket nem bánnak meg.

Hitler ugyanilyen képességekkel rendelkezett, és ugyanúgy nem ölt meg egy embert sem saját kezűleg, de a ráhatásával és agymosásával embereket öletett meg. Hasonló párhuzam, nem?

Manson sosem fog szabadulni, ott fog elpusztulni a börtönben, szerencsére.

Mivel egy kriminológiai tanulmányt írtam a Manson gyilkosságokról, nagyon alaposan belevetettem magam a témába. Gyomorforgatóan borzalmas az egész történet. Nem hiába a XX. sz. legfélelmetesebb bűnözőjének tartják.

RIP - La Biancáék, Hinman, Frkyowsky és Folger, S. Parrent,és nem utolsósorban a gyönyörű Sharon Tate és a kisbabája

2012. szept. 15. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!