Miért lehet ez a facebookon?
Huszonéves lányok vagyunk. Ismerősöm, nincs vele semmi bajom, csak értetlenkedem. Rengeteg képe van fenn, szerintem több száz, és mind saját magáról szól. Bikinis képek, ezerféle ruhakombináció, erős smink úgy, hogy közben nagyon kövér. A hasa is lóg, a bőre mindenfelé lóg, a melle is lóg, és méretes felesleg bújik elő a márkás és dögösnek szánt ruhák alól. Ezekre a képekre viszont százával kapja a lájkokat meg a "csinos vagy" és egyéb kommenteket férfiaktól.
Miközben én küzdök a súlyommal, már 60 kiló se vagyok, de még fogyni akarok, mert én meg mit hallgatok mindenhonnan? Fogyjál, nem vagy még elég vékony, stb. Kommentek se igen jönnek, dicséretek se, lájkok se. Nem a virtuális világ a minden, én azt tudom. De hogyha a tökéletes nő kell a pasiknak, akkor ne csak nálam érvényesítsék már ezt az igényüket. Ismerősömre ez vajon miért nem vonatkozik? Mi lehet a titka?
Nem őt akarom dicsérni, de nem lehet, hogy látszik a kisugárzásodon, hogy elégedetlen vagy magaddal? Ha az látszik rajtad, hogy nem érzed magad jól a bőrödben, akkor automatikusan mindenki azt keresi, hogy mi lehet az oka.
Volt egy barátom, nah mi pont ezt játszottuk. Megállapította, hogy jól nézek ki, erre én elkezdtem igazgatni a csípőmnél a nadrágot meg a pulóvert, mert zavar az ottani pici felesleg, utána természetesen oda irányult az ő tekintete is és akkor már látta.
Másrészt szerintem ez a "60 kiló se vagyok, de még fogyni akarok" nem jó hozzáállás. Felesleges ennyire görcsölnöd, vékony vagy, bőven elég. Mit foglalkozol azzal, hogy valami tahó Jóskapista szerint fogynod kellene? Úgyis lesz mindig valaki, akinek nem tetszel, de ezért ne sanyargasd magad.
Sosem ezzel kell törödni! Őt azért dícsérik mert kiteszi mindenét, ribancságával hódít, na meg írták itt, hogy van önbizalma. Számomra is hihetetlen, hogy 3-szor kövérebb lányok megkapják, hogy 'nagyon szép vagy' meg az is felfoghatatlan számomra, hogy a plusz 5kilómmal küzdök, és gusztustalannak látom magam, mikor volt egy 160 centihez 80 kilós osztálytársam, akit a fiúk is dicsértek, és a lányok is sokszor elmondták, hogy 'gyönyörű'
Főleg az tetszett, hogy tanároktól megkaptam, hogy nem árt ha tesizek és fogyok,neki egyszer sem mondták..Kerestem sokszor az igazságot, de rájöttem értelmetlen keresni a semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!