Mit szolnatok egy olyan lehetoseghez, ha valaki felajanlana nektek, hogy a Francia Rivieran elhet, egy szep otthonnal, egy szep autoval, es meg dolgoznia sem kellene? Szerintetek hogyan kozelitsek meg egy helyzetet?
Van egy lany, akivel mar sok eve nem talalkoztam, de egyutt nottunk fel, mert osztalytarsak voltunk gimnaziumban.
A gimnaziumi evekben 4 even keresztul koszonesen kivul sajnos soha nem beszeltunk.
Facebookon fel vettem a kapcsolatot vele sok ev utan, es eletemben nem kaptam meg mastol, ilyen pozitiv kedves reakciokat az uzeneteimre!
Uzeneteken keresztul a leheto legjobban kijovunk egymassal, es megtudtam, hogy nagyon sok kozos tulajdonsag is van kettonk kozott.
Annyira nem tudom feldolgozni, hogy gyerekkorunkban 4 even keresztul soha nem hasznaltam ki a lehetoseget, hogy kozeledjek fele, hogy most nincs olyan pillanat hogy ne gondolnek ra!
Neha meg is konnyezem az elmulasztott idoket!
Magyarorszagon a fizetzes miatt gondjai vannak, most ott talalt nehezen egy munkahelyet, hogy tobbet kereshet egy kicsit a magyar minimalbernel es ez a siker elmenye miatt most elkotelezte oda magat!
A munkahelyen es a baratnoin kivul semmi nincs, ami Magyarorszaghoz koti, es meg parkapcsolatban sem el, es nagyon vagyodik Franciaorszagba is.
En mar egy ideje a Francia Rivieran elek, kozvetlen a tengerpart mellett, korulottem a Pireneusok 3000 meteres hegyei, es nagyon kozel a spanyol hatarhoz.
Kiszeretnem hivni, azert, hogy lassa, hogy itt mindene meglehetne, es itt ha nem akar, meg dolgoznia sem kellene, mert tudnam tamogatni ot, ha pedig szeretne 4 szer annyit kereshetne mint otthon!
Ha fel ajanlanam neki ezt a lehetoseget, egyertelmu lenne hogy rajonne, hogy mit szeretnek tole, es felek hogy ezzel a kerdesemmel annyira megijesztenem, hogy ujra megszakadna az ismerettseg kettonk kozott. Az eletben, ha van egy tul szep ajanlat az ijeszto is lehet, annak ellenere, hogy a ket fel kozott minden a legjobb.
En nem tudok mar Magyarorszagra menni meg csak latogatoba sem, a munkam miatt.
Ha kijonne biztos vagyok benne, hogy az egyutt toltott idok ezen a szep helyen, egy szerelmet valtananak ki belole es belolem!
Szerintetek hogy tudnam meggyozni ot, hogy kijojjon elni es hogy tudnam elerni a celomat, hogy ne jojjon ra, hogy azert szeretnem kihivni, hogy meghoditsam, es hogy mindenben tamogassam?
Szerintem az még egyáltalán nem gyanús,hogy ha elhívod egy rővid időre,vakációzni.Abból még nem hiszem,hogy rájönne,hogy te többet akarsz tőle.Ha beleegyezzik,hogy kimenjen hozzád látogatóba,ott úgyis látni fogogod,hogy ő mennyire nyit feléd és esetleg kialakulhatna-e közöttetek valami.
Viszont,nem akarok bogarat ültetni a füledbe,de nem árt számításba venni azt a lehetőséget is,hogy ez a lány csak hasznot akar húzni ebből a kapcsolatból és ugródeszkának akar használni téged,hogy kijuthason külföldre egy jobb élet reményében,aztán,idővel,ha nélküled is fel tudja találni magát,akkor faképnél hagy,miközben te már most is kezdesz belehabarodni.Persze ha személyesen is találkozol vele,akkor könnyebben ki tudod fürkészni,hogy mik a szándékai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!