Átverés, nyomozás? Ti mit tennétek a helyemben?
Volt barátommal 11hónapig jártam. Aztán kiderült, hogy egész kapcsolatunk alatt áladatlapokról, kamu nevekről beszélgetett velem. (pl.egy régi barátom képeit elvette, regisztrált a facebookra stb.)Sok mindent elmondtam neki. Az is kiderült, hogy egész kapcsolat alatt megfigyeltetett. Például haverjait megkérte, hogy próbáljanak elcsábítani egy szórakozóhelyen, követtetett emberekkel, és hasonlódolgok. Amolyan hűségpróba.
Most ugyanezt csinálja a mostani barátnőjével. Szerencsétlen csaj bele van zúgva. Őt is megfigyelteti, és kamu profilokról beszél vele. Szerintetek elmondjam a lánynak? Nem akarok semmi jó elrontója lenni. De fordított esetben én is örültem volna, ha időben szólnak nekem.
Szerintem is hagyd, egyrészt mert semmiközöd hozzá, másrészt meg sajnos sokszor jogos a dolog.
Aki nem egy macsótípus annak van mitől tartania, mert egy rondább nő is 50X annyi alkalmat talál mint egy pasi.
Viszont ha egy pasi hűtlen típus akkor azt könnyű észrevenni.
Szóval ha a nő nem vak, akkor hamarabb rájön a megcsalásra mint fordított esetben.
Mostmár csak azt kéne elárulnod hogy te erröl honnan tudsz, miért érdeklödsz a téma iránt utólag és egyebek.
Ha ennyire sértett ez a dolog anno akkor örülnöd kellene hogy megszabadultál a pasitól vagy tévedek?
Ehelyett úgy tünik most te nyomozol.
Nem nyomozok utána. Sok közös barátunk van. Egyik bnőmnek elmondtam a történteket aki szintén benne van a társaságban, és ő mesélte, én pedig utánajártam. Ettől függetlenül rettentően örülök, hogy megszabadultam tőle.
Köszi a válaszokat.
"Nem nyomozok utána ... barátnőm mesélte, én pedig utánajártam."
De nyugtass meg hogy az utánajárás közben a nyomozás szó fel sem merült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!