Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vajon fogom bírni az egyetemet?

Vajon fogom bírni az egyetemet?

Figyelt kérdés

Humán tantárgyakból jó vagyok, reál tantárgyakból pocsék. És itt a kérdés és rögeszmém alapja. Matekból kettes voltam, bár semmit sem tanultam rá, valszeg hármas szint meglett volna egy kis szorgalommal. Idén felvételizek egy humán szakra egy neves egyetemen, és vannak bennem kétségek, lehet nem vagyok én elég okos az egyetemhez, nem érem el a mércét. Szóval butának érzem magam, mert nem mentek régen a reáltantárgyak.

Amúgy van B2-es nyelvvizsgám, egy emelt törim, ami kb 85% lesz, meg egy 85% körüli közép angol érettségim. Szerintem ezek jók, de nem vagyok biztos benne, h "oda való vagyok" a felsőoktatásba....

2012. jún. 20. 20:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Humán szakokon nem nagyon szokott lenni matek, ne aggódj!
2012. jún. 20. 21:05
 2/4 Pietrosol ***** válasza:

Szia!

Bátorság!Az első napok szokatlan történései után belerázódsz és nevetni fogsz korábbi önmagadon,hogy kétségek merültek fel a képességeidet illetően!

2012. jún. 20. 21:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Milyen szakra melyik egyetemen?

Csak humán tárgyak lesznek (reál max. gagyi btk-s informatika néven), vagy lesz reál is?

2012. jún. 21. 09:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Az írásod alapján inkább a szorgalmad hiányára gyanakodnék. Feltehetően csak azt a szűk kört tanulod, ami éppen érdekel, és ilyen nem sok van. Az élet jó megéléséhez minden téren szükséges valamilyen általános ismeret. A saját szakmánkhoz nyilván több, de a többi sem hanyagolható el teljesen. Hacsak nem akarsz szakbarbár lenni.
2012. jún. 21. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!