Lányok! Mennyit találkoztok a barátnőtökkel nyáron?
A legjobb barátnőimmel? elmegyünk együtt balcsira egy pár napra, egyszer-kétszer mozizunk együtt, meg egymásnál alszunk majd. Minél többször próbálunk majd, főleg mert az egyik barátnőm sulit vált.
16/L
Én most nem sokat fogok, leszámítva, amikor több barátommal/barátnőmmel együtt megyek dolgozni 10 napra, mert akkor napi 24 órában együtt leszünk.
De a legtöbben egyébként is dolgoznak, vagy elutaznak valahova a nyárra. Én sajnos egyéb okokból kifolyólag nem tudok elmenni dolgozni folyamatosan, illetve vannak dolgok, amik miatt nem is találok nekem megfelelő munkát, szóval én punnyadok itthon, de így, hogy melóm nem lesz a nyár végéig, így pénzem sem, kiesik az a pénz is, amit az egyetem alatt kapok, mert az nyáron nem jár, szóval nyaralás sem lesz, szóval közös utazás is kilőve.
Maximum néha strand, ha épp ráér valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!