Hogyan hárítsam el munkahelyen, ha személyeskedni akarnak?
ugyanis rájöttem akármit mondok magamról, kiforgatják, megy a pletyka, kiröhögnek. pl egyszer megkérdezték mit csinálok munka után, mondtam, hogy főzök, takarítok ilyesmi. másnap egy másik kollega meg ugyanezt megkérdezte,de így: ha hazamész mit csinálsz? takarítás, fürdés? tehát a hátam mögött beszélnek ki, és a fürdés már egy közönségességet tükröz a kérdésben velem szemben.
eltelt egy hét erre a csop. vezetőjük kérdezte ma, mit csinálsz munka után? aki azért sokat beszélget velük....
és NEM EGY ilyen eset van. valakitől kaptam egy csokit szívességért én meg poénkodni akartam egy másik kollegával, hogy bi bí kaptam egy csokit. poénból!
erre az jött vissza, hogy fenemód örülök egy csokinak...másnap más hozott egyet...
gyűlölöm, hogy kibeszélnek, hogy rajtam szórakoznak!
hogy hárítsak el ilyen kérdéseket, hogy mit csinálok munka után, meg hétvégén, meg mit eszek, meg hasonlók. van hogy már a fizetésemet pedzegetik! hogy meg vagyok e fizetve!!!
help!
Térj ki, semmitmondó közhelyekkel.
- Még nem tudom
- Egyelőre nem vagyok biztos benne
- Nincs előre eltervezve, ahogy alakul
Esetleg füllents olyasmit, amitől a téged b.sztatni akaróknak torkára forr a szó:
- Egy anyaotthonban végzek önkéntes munkát
- Tartósan beteg rokonomat megyek meglátogatni
- Egy volt kollégám sírjára viszek virágot ( :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!