Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Te tudsz tanulni ebben a...

Te tudsz tanulni ebben a nyári melegben, szeretsz vizsgázni ilyen melegben?

Figyelt kérdés

Télen vagy nyáron könnyebb vizsgára felkészülni?

A melegben mennyire tudsz a tanulásra koncentrálni?

Vártad már ezt a meleget?

Veszel medencét, hogy kibírd ezt a forróságot?

2012. jún. 18. 10:24
 1/5 anonim ***** válasza:
utálom a meleget, szédülök, rosszul vagyok, és ezerrel tanulnom kéne. ráadásul épp most fúrják szét az egész rohadt panelházat, kb sírva keltem a zajra.. úgyhogy kezdem úgy érezni, hogy a világ ellenem van.
2012. jún. 18. 10:25
 2/5 reptoid ***** válasza:

Szerencsére már túl vagyok a vizsgáimon, de egyébként se télen, se nyáron nem szeretek vizsgázni :D

Megint csak szerencsére jó nagy fák vannak az ablakom előtt, nincs még meleg, még tudnék koncentrálni a tanulásra.

Nagyon, végre lehet menni nyaralni, de inkább a vizsgaidőszak végét vártam. Medencénk szerencsére van, most lesz 4. hete, hogy leengedtem a téli vizet, kitakarítottam, úgyhogy a vizsgák nagy részére is már ott tanultam :D Mostantól meg ihaj, csuhaj gardenparty minden este :D

2012. jún. 18. 10:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Az a nagy meleg tavasszal is pont a ZH időszakomban volt, én már akkor aggódtam, hogy ha vizsgaidőszakban is ilyen meleg lesz, akkor megbukom mindenből.

Rettentő mód elveszi a kedvemet a tanulástól. Legszívesebben elmennék a strandra vagy legalább egy sört innék :S Vagy bármi mást, csak tanulást nem.

Hál' Istennek ma lesz az utolsó vizsgám, szóval számomra épp jókor jött a meleg.

2012. jún. 18. 10:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy milyen idő van, utálok vizsgázni. Holnap érettségizek, de nincs rám hatással az idő, ha 15 fokkal kevesebb lenne se tudnék se többet, se kevesebbet. Amúgy meg itthon is be van klímázva a ház az emeleten és a földszinten is, a kocsiban is van légkondi, meg a suliban is, így kb. míg ajtótól-ajtóig sétálok, azt a maximum 5 percet kell a melegen eltöltenem, ennyi nem fog földhöz vágni.
2012. jún. 18. 12:52
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
időjárástól függetlenül utálok vizsgázni... viszont már inkább télen mikor nem csöpög az izzadságom a könyvre meg a jegyzeteimre...
2012. jún. 18. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!