Te tudsz tanulni ebben a nyári melegben, szeretsz vizsgázni ilyen melegben?
Télen vagy nyáron könnyebb vizsgára felkészülni?
A melegben mennyire tudsz a tanulásra koncentrálni?
Vártad már ezt a meleget?
Veszel medencét, hogy kibírd ezt a forróságot?
Szerencsére már túl vagyok a vizsgáimon, de egyébként se télen, se nyáron nem szeretek vizsgázni :D
Megint csak szerencsére jó nagy fák vannak az ablakom előtt, nincs még meleg, még tudnék koncentrálni a tanulásra.
Nagyon, végre lehet menni nyaralni, de inkább a vizsgaidőszak végét vártam. Medencénk szerencsére van, most lesz 4. hete, hogy leengedtem a téli vizet, kitakarítottam, úgyhogy a vizsgák nagy részére is már ott tanultam :D Mostantól meg ihaj, csuhaj gardenparty minden este :D
Az a nagy meleg tavasszal is pont a ZH időszakomban volt, én már akkor aggódtam, hogy ha vizsgaidőszakban is ilyen meleg lesz, akkor megbukom mindenből.
Rettentő mód elveszi a kedvemet a tanulástól. Legszívesebben elmennék a strandra vagy legalább egy sört innék :S Vagy bármi mást, csak tanulást nem.
Hál' Istennek ma lesz az utolsó vizsgám, szóval számomra épp jókor jött a meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!