Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hol élnek Amerikában legnagyob...

Hol élnek Amerikában legnagyobb számban a négerek?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy melyik városban/illetve államban élnek legnagyobb számban a feketék?
2009. júl. 5. 10:43
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
Mississippi államban vannak a legtöbben én úgy tudom.
2009. júl. 5. 11:57
 2/9 anonim ***** válasza:
81%

Első vagyok:

Igen, jól emlékeztem:

"Mississippi lakosságának 37%-a afro-amerikai, amely egyúttal a legnagyobb százalékarányú az Egyesült Államokban"

2009. júl. 5. 11:58
 3/9 anonim ***** válasza:
67%

Mindenképpen a déli államokban, de egyyébként mindenhol ott vannak, még a legkisebb falukban is.

Milyen szempontból kérdezed? Hova menjél ahol minnél kevesebbel találkozol????? Vagy valami más szempontból? Diplomamunkához kell?

[link]

2009. júl. 5. 12:06
 4/9 A kérdező kommentje:
neemm.. Csak meg akartam bizonyosodni róla, hogy hol élnek a legtöbben. Igazából haverom azt mondta, hogy detroitban élnek a legötbben de akk már tudom, hogy Missisipiben
2009. júl. 5. 12:30
 5/9 anonim ***** válasza:
69%

Detroit város Mississippi pedig állam, ezeket ne hasonlítsd így össze.

Mississippi lakosságának 37%-a fekete így a kb. 3 millióból 1 millió. New York államban 15.8% több mint 3 millió feketét jelent.

Ha darabra és városra kérdezed New York Cityben él a legtöbb fekete, több mint 2 millió.

Ha arányra, akkor az Indianai Gery-ben legmagasabb az arány 84%, de ott csak kb. 100 ezren élnek.

A második legmagasabb arány az említett Detroit 81.6%-al, ami a több mint 900 ezres városnál jóval kevesebb ember, mint New York-ban.

2009. júl. 6. 15:51
 6/9 anonim ***** válasza:
83%
Washington, D. C.-ben többségben vannak.
2009. júl. 6. 23:58
 7/9 A kérdező kommentje:
jajj köszönöm :D nemszámítottam ilyen válaszra!! :D
2009. júl. 7. 08:28
 8/9 anonim válasza:
Tudom, hogy már nem annyira aktuális, ezer éves kérdés :D De tudtommal New Jersey-ben is nagyon sok van.
2017. nov. 16. 17:14
 9/9 anonim ***** válasza:
New Jerseyben pont, hogy a fehérek (azok közül is az olasz származásúak, lásd: Little Italy, Maffiózók sorozat) vannak többségben. A keleti államok fehér többségűek, míg délen (Texas, New Mexico, Arizona) spanyolok vannak többségben. De pl. nyugaton Californiában is rengeteg spanyol ajkú van, viszont sok ázsiai is van abban az államban (a San Francisco nevű városban). Louisiana államban van még sok fekete, azon belül New Orleansban.
2019. aug. 6. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!