Honnan való ez az idézet?
Figyelt kérdés
"Nevettek rajtam mert más vagyok... Én nevetek rajtatok, mert mind egyformák vagytok!"
Dalszöveg, vagy csak egy bölcs mondás? Ki mondhatta?
2009. júl. 4. 22:01
1/6 anonim válasza:
Én ezt az idézetet kivétel nélkül Emok adatlapján láttam.
2/6 anonim válasza:
Azok az emberek akik ezt hajtogatják, azok is mind egyformák. Az élet megpróbáltatásait nem birják teljesíteni, ezért hülyén öltözködnek/viselkednek, meg eljátszák a meg-nem-értett művész lelket meg a nagy világfájdalmukat fejezik ki. Na meg az is érdekes hogy ezek mind 20 év alattiak és valójában HALVÁNY, LILA FINGJUK SINCS SE A VILÁGRÓL, SE AZ ÉLETRŐL.
3/6 A kérdező kommentje:
Szóval akkor ez az idézet nem valami nagy művésztől származik, igaz?
Én nem vagyok 20 év alatti, és azért gondolkoztam azon, hogy kiteszem iwiwre, mert illik rám. Nem szeretek bulizni és nem szeretem a csinibaba lányokat, akik odaállnak 1 szál semmiben a tükör elé és vagy 30 szögből lefotózzák magukat, és ezzel ők a menők.
Én erre gondoltam, és ezért fogott meg ez az idézet. Emo viszont nem vagyok, szóval... :)
2009. júl. 4. 22:32
4/6 anonim válasza:
Nem, tényleg nem bölcsesség, ahogy mondtam. :)
Ez a punkok, emósok, és egyéb szubkultútás söpredékek szlogenje.
5/6 A kérdező kommentje:
Hát nem fogom akkor kitenni :)
Köszi!
2009. júl. 4. 23:01
6/6 anonim válasza:
Kurt Cobain mondta mellesleg, akire sértő azt mondani h emos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!