Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egyes helyeken mint pl....

Egyes helyeken mint pl. Hollandia, miért legális a Fű?

Figyelt kérdés
2012. jún. 14. 23:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Pontos választ nemtudok adni, olvasgass neten.

De tudtomal hollandok most kapták a fejüket hogy rábasztak a fűvel, mert ugrásszerüen megnőtt a skizofrén betegek száma.

2012. jún. 15. 01:15
 2/8 A kérdező kommentje:
az szép:D én azthittem az csak a bió tól lesz az ember!
2012. jún. 15. 10:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Bió tól? Az mit jelent? Nálunk pl. azért nem legális, mert sok ember még magyarul sem tud rendesen... Ajánlom figyelmedbe ezt a weblapot: [link]
2012. jún. 15. 10:59
 4/8 A kérdező kommentje:

ahj ennyi okoskodó ezen az oldalon....csak azok járnak ide szinte...bocsánat hogy 15 évig Norvégiában éltem és nem tanítottak ott magyar nyelvtan, úgy hogy szerintem még jó is vagyok... erre vágytok az unalomtól hogy itt belekössetek valakibe?...vagy esküszöm nem tudom

A bió-t nem magyarázom már el inkább..nézz utána ha érdekel.

2012. jún. 15. 11:21
 5/8 anonim ***** válasza:
En itt elek Hollandiaban.Allitolag igy akartak megelozni a fekete kereskedelmet es a raepulo bunozest.Egyebkent itt allandoan esik es most pl mindenki itt kabatban van meg csizmaban.Sztem cucc nelkul sokan bedordulnanak.Na meg itt allitolag okosabban kezelik a hasznalok....most torvenymodositas colt, mar csak a holland allampolgarsaggal rendelkezok vehetnek. Jangat. Nagy colt a visszaeles a bevandorlok reszerol. Gondolom a dragalatos marokkoiaknak volt benne szerepuk..
2012. jún. 16. 01:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Ahhh mar ezerszer megfogadtam, ejfel utan nem irok ide...kismillio elgepeles par soron belul es szoismetlesek.:)))))
2012. jún. 16. 01:50
 7/8 A kérdező kommentje:

gyúú :D kemény az új törvény sok ember most tuti sír, innen is csomó ember csak azért megy oda ki:P

és köszi a választ!

2012. jún. 16. 13:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Csak ezert kijonni....aki itt el annak kell, h elviselje az itt letet, hiaba gyonyoru orszag es tiszta, de az idojaras hagy nemi kivanjvalot maga utan.Aki pedig csak kabulni jon ide, meg is erdemli. Bar ezzel sztem Hollandia a mar raszokott lakoit , onkentelenul rakenyszeriti az illegalis beszerzeshez.Bar azert a keplet baromi egyszeru ha ismer az ember holland allampolgart.Meg vmi olyasmit is hallottam hogy a rendszeres hasznalok koreben megnovekedett a skizo betegek szama.Azt nem tudom igaz e , mert eleg sok embert ismerek es bar nem valalljak fel nyiltan de majd mindenki csinalja, en meg nem lattam a drogtol szetcsuszott embert.egy fuvesrol tudtam megallapitani, h ellustult , betompult a futol, bar i hosszu evekig napi min 3 .de inkabb 4 -5 -t sziv.Es neki alapbol volt egy tores az eleteben , szal az inditek is mas volt.A tobbseg csak szorakozasbol csinalja.
2012. jún. 16. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!