Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lányok: nyári szünetben mi...

Lányok: nyári szünetben mi jót fogtok csinálni? F/21

Figyelt kérdés
2012. jún. 13. 12:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Dolgozom (önkénteskedek, és angolt tanítok), szórakozom, olvasok, fürdöm a tóban, a párommal vagyok, ha minden jól megy, elmegyünk nyaralni, meg valamennyit biztos kell majd tanulnom is. Ja, meg nézem majd az olimpiát. :)

24/l (egyetemista)

2012. jún. 13. 12:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha minden igaz tanulni fogok valami szakmát most végzek majd az érettségivel :D Meg ha anyagilag úgy lesz akkor elmegyek nyelvet is tanulni. Plusz ez az utolsó nyár még jár nekem szerintem lehet pihenni fogok majd még meglátom :D A barátommal szeretnék nagyon sokat lenni de ő már dolgozik így nem tudom mennyi időnk lesz egymásra, de remélem minél több :D 19/L
2012. jún. 13. 12:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Úgy néz ki, dolgozni sajnos nem nagyon fogok tudni, mert június végén lejár az iskolalátogatásim, és jövőre már nem oda fogok járni, így nem kérhetek hosszabbítást. Az új sulim viszont még nem ad... Olyan munkát pedig nem találok, ami csak 2 hónapra szólna, és diákként nem kérnek iskolalátogatásit.. :( Ha valakinek van valami ötlete, szívesen várom. :)

Rengeteget fogok unatkozni, ugyanis ahogy ismerem a barátaimat/haverjaimat, mindegyik otthon fog punnyadni, vagy csak a barátjával/barátnőjével lesz hajlandó találkozni.

Tervben van sok-sok Balatonozás nővéremmel, kirándulás/túrázás ismeretlenekkel, és egy nap Sziget-fesztivál egyedül. Sokat olvasok majd, átmegyek pár napra nagyszüleimhez, unokaöcsémre felügyelek. Ha minden jól megy, akkor barátommal nyaralunk majd pár napot a rokonainál.

Szeretném majd fejleszteni az angol és német nyelvtudásomat, de egyedül nem tudom, hogy fog menni, magántanárra pedig nincs pénzem. Úgyhogy majd gyedül bohóckodok itthon.

Neked mi a terved? :)

20/l

2012. jún. 13. 12:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Dolgozni fogok, nincs barátnőm és nem tudok sehová menni...:/
2012. jún. 13. 13:30
 5/5 anonim ***** válasza:
A munkahelyeden biztos megismerkedsz majd szimpatikus emberekkel, akikkel elmehetsz ide-oda. sőt, akár még egy lánnyal is, akivel bejösztök egymásnak. :) ;) Egyébként is, légy optimist! Van munkád. :)
2012. jún. 13. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!