Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szomszed kokasait mivel...

Szomszed kokasait mivel tudnam kiirtani? Hajnali 4 utan nem alszik a csalad. Gyereknek nem tehetek fuldugot. (csukott ablak, varoskoszpont)

Figyelt kérdés

#Kakasirtas
2012. jún. 13. 11:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
80%

Igazság szerint engem is zavarna, még, ha nem is kéne, hogy így legyen... Én a kutyáktól őrülök meg.

Neked annak kell utána járni, hogy ott, ahol éltek, szabad-e haszonállatokat tartani? (Önkormányzat helyi rendelete, vagy bemész, és megkérdezed.)

Ha szabad, nem tehetsz semmit, ha tilos, akkor jegyzőhöz forduljatok.

Amúgy "kakas" és "városközpont"...

2012. jún. 13. 11:48
 12/23 anonim ***** válasza:
56%

A kérdezőnek van igaza, k.urvára hangos egy kakas, és semmi vidéki romantika nincs benne. Ha a sok okos ki akarja próbálni, akkor rakjon a telefonjára kukorékolást és állítsa be ébresztőnek minden nap 4-re, de NEM kapcsolhatja ki. Megnézném a fejét két hét múlva.

Kérdező, jelentsd fel. Jobbat nem tudok, de én talán még verekedni is átmennék.

2012. jún. 13. 11:50
 13/23 A kérdező kommentje:
Anyanyelvem nem magyar,bocs es koszi.
2012. jún. 13. 11:55
 14/23 anonim ***** válasza:
Nem tudom, melyik város ez, de városban kakast nem tarthatnak. Ez a törvény. Kakast, disznót, tehenet csak falun lehet tartani, nem városi körülmények között. Jelentsd fel a jegyzőnél, mást nem tudsz tenni!
2012. jún. 13. 12:11
 15/23 anonim ***** válasza:

Ha viszont nem Magyarországról van szó, akkor sajnos nem tudom, hogy ott mi az eljárás, de gondolom ott is vannak helyi rendeletek...

Jegyző helyett akkor nem tudom, mi van ott, de ebben te biztos jártasabb vagy.

2012. jún. 13. 12:17
 16/23 anonim ***** válasza:
Honnan írsz, Kérdező?
2012. jún. 13. 13:03
 17/23 A kérdező kommentje:
Debrecen.
2012. jún. 13. 16:44
 18/23 anonim ***** válasza:
Debrecen belvárosában biztos vagyok benne, hogy nem lehet ilyen állatokat tartani.
2012. jún. 13. 16:47
 19/23 A kérdező kommentje:
Sajnos ez van.
2012. jún. 14. 10:52
 20/23 anonim válasza:
Hát tezsvírem hun vánnák ázok á kokászok?Mungy égy címet ázt imegyük irtük!
2012. jún. 19. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!