Szomszed kokasait mivel tudnam kiirtani? Hajnali 4 utan nem alszik a csalad. Gyereknek nem tehetek fuldugot. (csukott ablak, varoskoszpont)
Igazság szerint engem is zavarna, még, ha nem is kéne, hogy így legyen... Én a kutyáktól őrülök meg.
Neked annak kell utána járni, hogy ott, ahol éltek, szabad-e haszonállatokat tartani? (Önkormányzat helyi rendelete, vagy bemész, és megkérdezed.)
Ha szabad, nem tehetsz semmit, ha tilos, akkor jegyzőhöz forduljatok.
Amúgy "kakas" és "városközpont"...
A kérdezőnek van igaza, k.urvára hangos egy kakas, és semmi vidéki romantika nincs benne. Ha a sok okos ki akarja próbálni, akkor rakjon a telefonjára kukorékolást és állítsa be ébresztőnek minden nap 4-re, de NEM kapcsolhatja ki. Megnézném a fejét két hét múlva.
Kérdező, jelentsd fel. Jobbat nem tudok, de én talán még verekedni is átmennék.
Ha viszont nem Magyarországról van szó, akkor sajnos nem tudom, hogy ott mi az eljárás, de gondolom ott is vannak helyi rendeletek...
Jegyző helyett akkor nem tudom, mi van ott, de ebben te biztos jártasabb vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!