Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek édes ha egy pasi...

Szerintetek édes ha egy pasi sír/könnyezik?

Figyelt kérdés
2012. jún. 12. 19:52
1 2
 1/14 DiMalto válasza:
43%
nem.......ha csak nem halál esetről van szó!!!
2012. jún. 12. 19:53
 2/14 anonim ***** válasza:
88%
Ha nem állandoan bög csak valami tényleg nagy dolgon akkor aranyos különben nem!
2012. jún. 12. 19:53
 3/14 anonim válasza:
Ha egy pasi sír, az nagyon lerombolja a férfiasságáról alkotott képet a nők/lányok szemében. (Hacsak nem temetésről van szó ott érthető)
2012. jún. 12. 19:55
 4/14 anonim válasza:
Én inkább fájdalmasnak mondanám.
2012. jún. 12. 19:56
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem!
2012. jún. 12. 19:58
 6/14 anonim ***** válasza:
Mi lehet az édes abban ha egy pasi sír? Akár temetés, akár a Titanic nézése közben bőgi el magát, szerintem semmi aranyos nincs benne.
2012. jún. 12. 19:59
 7/14 anonim válasza:
72%
Egy pasi lehet férfias attól h sír.Ha nem sír akkor nincsenek érzései.-.-"
2012. jún. 12. 20:00
 8/14 anonim ***** válasza:
75%

" Ha egy pasi sír, az nagyon lerombolja a férfiasságáról alkotott képet a nők/lányok szemében."

Örülök, hogy ilyen k*rva okos vagy. Majd te megmondod bmeg, h a NŐK így meg úgy...

Én nő vagyok, és egyáltalán nem rombolja le. Ne terjeszd az idiótaságaid, ami sikeresen bele lett nevelve a férfiakba a társadalom által. Hogy nekik nem szabad zokogni, kiborulni... Ezért van annyi agresszív férfi, alkoholista családapa, és ezért élnek kevesebb ideig a férfiak, és ezért jellemzőbb rájuk jobban a szívroham és az agyvérzés. Mert az ilyen kis f*szpörgentyű balherék hangoztatják, h lerombolj a férfiasságot...stb. LÓF*SZT.

Mondjuk nem mindegy, hogy miért sír, gondolom azért nem fog, mert letört a körme, vagy mert kikapott a kedvenc focicsapata. De ha szerelmi bánat, halál, barátság szétcsúszása, álmaik elérhetetlensége többször próbálkozásra, családi gondok(...stb. sorolhatnám reggelig) esete forog fenn, akkor nyugodtan elengedhetik magukat, és kiadhatják az érzéseiket.

Aki nem sír, mert akkor "nem férfias", az egy sztereotíp nyomi. Az igazi férfi vállalja, ami benne van, és bármilyen szituban férfi tud maradni.

2012. jún. 12. 20:06
 9/14 anonim válasza:
20:06 igazad van, a sírás a feszültség levezetésének egyik legjobb módja, nem teszel kárt semmiben, senkiben és önmagadban sem, hanem sírással vezetődik le a feszültség, szerintem ez a folyamat normális férfiaknál is, persze nem a titanic-ra gondolok, 20:06 elmondta nagyjából mikor normális ha valaki ekép vezeti le a feszültséget.
2012. jún. 12. 20:13
 10/14 anonim ***** válasza:

ma 20:06

Tökéletesen egyetértek! Végre egy értelmes, gondolkodó ember.

2012. jún. 12. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!