Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Gáz ha valakinek kevés ismerős...

Gáz ha valakinek kevés ismerőse van facen?

Figyelt kérdés
2012. jún. 12. 19:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért lenne?
2012. jún. 12. 19:37
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
Akkor gáz, ha annak érzed...
2012. jún. 12. 19:46
 3/6 2xSü ***** válasza:

Embere válogatja, hogy kit tekint annyira közeli ismerősnek, hogy megjelölje, vagy visszaigazolja.

Van, aki csak a legszűkebb baráti körét jelöli. (Bár ez ritka.)

Van, aki mindenkit, akivel jópárszor váltott már pár mondatot legalább.

Van, aki mindenkit megjelöl/visszaigazol, akit valaha látott már.

Van, aki meg random jelöl embereket, és olyan is van, aki bárkit visszajelöl.

Tehát nem „gáz”, mindenki azt jelöli/igazolja vissza, akit akar. Aki ebből versenyt csinál, na arra mondom, hogy gáz. Az ismeretségeknél, főleg a barátságoknál nem a mennyiség számít, hanem a kapcsolat milyensége. A mennyiség inkább megy a kapcsolatok rovására. Akinek túl sok barátja van, annak valószínű, hogy igazából egy sincs, mind csak felületes kapcsolat.

2012. jún. 12. 20:10
 4/6 anonim ***** válasza:
ha az a kevés is akkora szutyok, hogy sose számíthatnál rájuk, akkor gáz. nem a mennyiségtől függ, hanem a minőségtől.
2012. jún. 12. 20:38
 5/6 anonim válasza:
Szerintem sem baj az a lényeg olyan emberek legyenek akikkel beszélgetsz is és nem olyanok akikkel egy szót se váltasz akár hónapokig és minden nap fent van.
2012. jún. 12. 20:50
 6/6 anonim válasza:

Nem gáz! Annak mi értelme van hogy van pl;1000 ismerősöd, de egyiket se ismered ? Meg be jelölgetsz mindenkit, facebook segít meg osztani barátaiddal az élményeid, nem arról szól hogy hány ismerősöd van.

Én el szoktam utasítani azokat akik ismerősnek jelölnek, és nem ismerem őket. Tudom hogy az a menő ha több ezer ismerősöd van, de semmi értelme ha nem ismered a nagy részét. 16/F

2012. jún. 12. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!