Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a tervetek a nyárra?

Mi a tervetek a nyárra?

Figyelt kérdés
Ha diák vagy, mész dolgozni, nyáron és találtál már munkát magadnak?:))

2012. jún. 10. 16:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Diák vagyok. Most van egy négyórás munkám, ezt fogom csinálni, emellett kilátásban van egy másik, négy vagy hat órában.

Nyaralni is tervezek, Belgiumba megyek ismerősökhöz egy hétre, egy hosszú hétvégén a kórussal megyek valahová, és egy vagy két hetet - vagy hosszú hétvégét - a szüleimnél töltök majd.

2012. jún. 10. 21:31
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát ez elég húzósan hangzik:S..De legalább már tervben van egy kis pihenés is:D

Belgium..jó hely:D..És milyen kórusban játszol?:)

2012. jún. 10. 21:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Két héttel ezelőttig ez volt a terv: 9 hónapja tanítok néhány diákot ,amiből van kis zsebpénzem és ez nyáron is megvan, tehát egy kis meló, de ez tényleg nem sok :) most kezdtem olaszul tanulni heti 2 órában így még ez, plusz jó pár nyaralást beterveztem, hívtak Olaszországba, meg barátaim ide-oda. Nagyon jónak indult a nyár. Aztán tesóm szólt, hogy napi 9 órában lenne meló ott ahol ő dolgozik, szüleim meg erőszakoskodtak, hogy fogadjam el. A tanítást nem tudom hozzáigazítani, így nem tudom azzal mi lesz, a diákjaim nem hagyhatom cserben, főleg nem azokat, akiket alig pér hete tanítok. Az olasz órákat úgy oldottam meg egyelőre, hogy este, munka után rohanok, csak addigra már tiszta off vagyok. Nyaralni nem megyek, ez nem olyan munka, hogy csak úgy ott hagyom, meg közlöm, hogy én most egy hétig nyaralok.

Aztán az is kiderült, hogy a kémia érettségim eléggé elrontottam, így októberben kell mennem szintemelőzni, tehát nem elég a sok munka meg a mi egyéb, még tanulhatok is egész nyáron. Annyira nem lesz jó idén :(

2012. jún. 10. 22:25
 4/4 anonim válasza:

Az elsőnek: Ricsinek hívnak? :D

Amúgy én nem tudom. Dolgozni nem fogok - mondjuk jól jönne a pénz most lehet telefonos értékesítőként dolgozni a telekomnál de nem tudom olyan korai még. Valószínűleg sportolok majd meg kihasználom az időt amíg együtt vagyunk a barátaimmal. (Külföldre mennek.) Meg majd pihenek is. Nyelvet tanulok.

2012. jún. 11. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!