Tudtok ajánlani egy kíváncsi fiúnak olyan yaoi-t (lehet angol is), amiben az uke cuki, kislányos fiú?
Figyelt kérdés
f2012. jún. 9. 19:35
1/11 anonim válasza:
Az Enzai ugrott be, de az elég durva.
3/11 anonim válasza:
Boku no Piko :DDD
Na jó, ez igazából a Yaoi világ szégyene, meg se nézd, komolyan. Ha JÓ yaoit akarsz, akkor: Under Grand Hotel! Van magyar fordítás is - MANGA! Kegyetlenül tetszett nekem :P
4/11 anonim válasza:
Ja, annyit hozzátennék, hogy az Under Grand Hotel se igazán kezdőknek való, börtönös, kemény történet, de nagyon jó.
6/11 anonim válasza:
Hát ott van a No Money/Okane ga nai, kb. ezt ismerem csak, amiben az uke tök törpe és cuki is...
Kislányosabbakat valószínűleg shotáknál fogsz találni (No Money nem az *-*), mint a My Pico, ami valóban borzalmas, de én amúgy sem kedvelem ezt a műfajt, miért kevernek bele kiskorúakat... de pont a koruk miatt tök aranyosak. Vagy mi.
7/11 anonim válasza:
Shounen maid kuro-kun,de shota.
8/11 Katalin Zsuzsanna válasza:
Okane Ga Nai 4 részes de nagyon jó. Szerintem pont olyan amit keresel. Nem tudom. Remélem tudtam segíteni
9/11 A kérdező kommentje:
a maid kuro-kun és a Okane Ga Nai nagyon tetszett! Köszönet érte. ha tudtok még, mondhattok, nem sértődöm meg :D
2012. júl. 26. 17:31
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!