Trógerek. Vélemények?
Figyelt kérdés
Undorítónak találjátok őket vagy inkább vonzódtok hozzájuk?? (Merthát mégis csakazok a bizonyos "rossz fiúk" :))2009. júl. 3. 01:39
1/9 anonim válasza:
Mi a bajod a szakképzetlen alkalmi segédmunkásokkal?
3/9 anonim válasza:
A német "tragen" (hordani) szóból ered a nevük. Én is csináltam egy darabig.
5/9 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak: nekem épp hoyg nincs velük semmi bajom, sőőőőt :P Azért tettem fel a kérdést, mert kíváncsi vagyok, hogy csak engem vonzanak ennyire xD
2009. júl. 3. 10:33
6/9 anonim válasza:
ma 06:54
Akinek nincs diplomának csúfolt cetlije, az tróger? Nagyon okos vagy, te kis "értelmiségi".
7/9 anonim válasza:
Előzőnek:
Én vagyok az első válaszoló (visszakérdező). Mielőtt beleugatsz rakd sebességbe az agyadat! Vagy vedd elő az értelmező szótárt, ha nem ismersz valamit!
A tróger jelentése: szakképzetlen alkalmi segédmunkás.
Van még gondod velem tróger?
:)
9/9 anonim válasza:
én tróger vagyok és jobban szeretem a tróger társaságot mint az értelmiségit:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!