Ti sem tudtok úgy végigmenni az utcán, hogy ne kössenek belétek?
Amikor elmentem egy kicsit sétálni ide a falu mellé,nem tudok elmenni arrafelé,ahol járnak a kocsik,mert az összes barom dudálgat.Ja és lány vagyok,valószínű,ezért.De akkor is rohadt idegesítő.A buszmegállóban is odajött valami rossz arcú,öreg pasi és bepróbálkozott,gondolom,fel akart szedni,de szerencsére elment.És mindig ez van.Már qurvára elegem van.Néha utálom,hogy nő vagyok,mert csak a rossz oldalát tapasztaltam eddig a dolgoknak.A másik csodálatos esemény az volt,amikor leszokóban voltam a cigiről,csak néha néha gyújtottam rá,de pont,amikor megálltam az utcán meggyújtani a cigimet,egy barom kocsival azzal szórakozott,hogy úgy ment el mellettem,hogy majdnem belém jött.Csak szórakozott,de akkor is,azért rendesen megijedtem.Nekem annyira nem volt vicces.Amúgy egy tragacs volt,biztos nem értelmiségi emberek ültek benne.Ezek után egy másik utcában akartam rágyújtani,ott meg egy öreg tata szólt ki a kocsiból bele a képembe.
Ezt azért csinálták,mert meglátták a cigit a kezemben?Miért ennyire rohadt idegesítőek az emberek?És mi közük hozzá,hogy ki dohányzik és ki nem?A másik nagy kérdés:Miért nem olyannal szórakoznak,aki ki van gyúrva és fél kézzel leüthetné őket?Miért egy NŐvel kell ilyen bunkóságokat megcsinálni?
Nem véletlen az ország keleti részén laksz?Ott gyakoribb az ilyen primitív idióta viselkedés.
Bár a falusiakra is jellemző.Ezért költöztem el faluról.Mindig utáltam ott élni.Az a szűklátókörűség , maradiság ,primitívség kikészített.
10 Lehet,ez a baj.Akkor most csúnyítsam el magam?:DAkkor meg azért szólnának be,hogy csúnya vagyok.Amúgy szerintem átlagos vagyok,nincs bennem semmi extra feltűnő,még csak nem is sminkelem magam.
11 Szerencsére nem kelet MO-n élek.Amúgy jártam már arrafelé és elég durvák voltak az emberek.De nemcsak a férfiak.Csak egy példa:haldoklott a nagymamám a kórházban,bementem hozzá és beszélgettünk,amikor jobban lett egy kicsit.Mellette feküdt egy asszonyság és amikor halkabban kezdtem el beszélgetni a mamámmal,akkor odahajolt és rám szólt(!),hogy miért nem beszélek úgy,hogy mindenki hallja?:OQurvára meglepődtem.Nem akartam ott balhézni,de majdnem beszóltam neki,hogy nem hozzá jöttem,mi köze hozzá,hogy mi miről beszélgetünk?Komolyan nem értem,hogy lehetnek ennyire pofátlanok az emberek.
Amúgy faluban lakok,csak középen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!