Szerintetek is vicc a mai lányok ízlésvilága a fiúk külsejét illetően?
Figyelt kérdés
Értem ezalatt, hogy sokszor tök normális, helyes srácokat rondáznak le vagy utasítanak vissza, aztán összejönnek valami tapló fejű nyomorékkal. Vagy egy bunkó, pszichopata fejű izomállattal.2012. jún. 9. 05:53
11/13 anonim válasza:
Először reménykedtem, hogy te is ilyen búza öltözetű fiúkra gondolsz. De látom, nem így van. nem tudom, nekem az okosnak kinéző fiúk jönnek be(a stréber, de szép), barna hajjal, aranyos arccal kicsit legyen férfias, stb. Másnak a tiszta férfias, izomagyúak, akik nem feltétlenül azok. Másnak a búza. Másnak az emo. Másnak a punk. És a legtöbbünk nem felszínes. Na jó, az. De én jobban szeretem megismerni az illetőt, mérlegelni a tulajdonságait. Mellesleg, amilyen megfogalmazásban, szellemben és stílusban írtál, nem csodálom, ha túlzottan nem tartanak olyan embernek, akivel járnának. Mármint... hahó! Lehet, hogy azt mondják, cuki vagy, de ha egy tapló, köcsög idióta, akkor... Ne várj hosszútávú, komoly kapcsolatra. Inkább várd meg, amíg benő a fejed lágya!
12/13 anonim válasza:
Hozzátenném, hogy sok lány úgy választ párt(bár egyre kevesebb), hogy előtte megismeri a fiút, és úgy alakulnak ki a dolgok. Nem feltétlenül azt nézi, hogy mennyire szabályosak a fogai, mennyire nagy a pólójának a győkérnyaka(blöá), stb...
13/13 anonim válasza:
Én ellenkezőleg látom, szerintem nagydarab, elhanyagolt, csúnya fiúkat rondáznak le, vagy ronda kigyúrt izomagyúakat, aztán összejönnek egy helyeskével, akit előbbiek irigységből leb_ziznak, lepáváznak.
A lányok másképp látják a fiúkat, mint a fiúk önmagukat. Attól nem leszel vonzó neki, hogy 100 kilóra hízol leborotválod a fejed vagy kigyúrod magad... a szabályos arcvonások, vékony fürge, sportos, szálkás test tetszik a nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!