Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Azt mondják ha nem lesz...

Azt mondják ha nem lesz mellette férfi nagyon nehéz életem lesz. Tényleg?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, csak egy nagynéném van, a szüleim meghaltak, pasim nincs. A rokonaim messze élnek, van apumnak 2 haverja aki néha segít a ház körül de már nekik is teher vagyok, amit persze meg is értek mert elege lesz egy idő utána az embernek (igaz apu adott nekik a halála előtt kb 200 ezret "kölcsön" amit nem adtak vissza, + én is megfizetem őket ha csinálnak valamit) na mindegy. És az egyikőjük előadta ma hogy "Így hogy nincs apád, és nincs pasid nagyon nehéz életed lesz, mert rá fogsz jönni hogy milyen nehéz a ház körüli teendőket ellátni" Annyira rosszul esett mert így is mindig szégyenkezve kérem meg őket, mert tudom hogy én már mindenkinek teher vagyok, senki sem segít nekem szívből, senkit sem érdeke őszintén a sorsom....
2012. jún. 7. 16:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Keríts másik munkásokat.Ha volt valami gondom,szóltam valakinek,valahonnan mindig kerítettem egy szakit,fizettem,megcsinálta,aztán ennyi.És bármiről volt szó,senki nem húzta a száját,ez pénz volt neki.
2012. jún. 7. 20:51
 12/13 anonim ***** válasza:

Ember vagy, aki meg tudja oldani a problémáit. Ha sehogy sem megy, kérhetsz segítséget is, pl. elviszed az autódat a szervizbe.

Nálunk talán sosem fog megszűnni az a szemlélet, hogy egy nő képes maga megoldani a problémáit, mert van annyira értelmes.

2012. jún. 7. 21:48
 13/13 anonim ***** válasza:

Igen, tényleg nehéz az élet nagyon sok szempontból. És igen, igaza van azoknak, akik azt írják, hogy kényszerből mindent meg lehet tanulni. De én gyűlölök vízcsapot szerelni, gyűlölöm, hogy a legnehezebb férfimunkát is (amihez egy férfi fizikumára van szükség) nekem kell csinálnom, gyűlölöm azt, hogy ha nem tudok valamit és megkérdezem mástól, az alapból leoktat, lekezelően beszél velem és hülyének néz. DE még jobban gyűlölném, ha megalkuvásból lennék együtt valakivel azért, hogy kevesebb problémám legyen. Úgyhogy marad az, hogy összeszeded magad és megtanulod, megcsinálod.

Aki pedig azt írta, hogy fizessen meg valakit, hogy végezze el a ház körüli teendőket, azoknak felhívnám a figyelmét, hogy az ember sokszor nem szívesen enged be idegeneket a házába, udvarába, főleg ha olyan környéken lakik, ahol nehéz megbízható embereket találni, mint pl nálunk.

2012. jún. 8. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!