Azt mondják ha nem lesz mellette férfi nagyon nehéz életem lesz. Tényleg?
Ember vagy, aki meg tudja oldani a problémáit. Ha sehogy sem megy, kérhetsz segítséget is, pl. elviszed az autódat a szervizbe.
Nálunk talán sosem fog megszűnni az a szemlélet, hogy egy nő képes maga megoldani a problémáit, mert van annyira értelmes.
Igen, tényleg nehéz az élet nagyon sok szempontból. És igen, igaza van azoknak, akik azt írják, hogy kényszerből mindent meg lehet tanulni. De én gyűlölök vízcsapot szerelni, gyűlölöm, hogy a legnehezebb férfimunkát is (amihez egy férfi fizikumára van szükség) nekem kell csinálnom, gyűlölöm azt, hogy ha nem tudok valamit és megkérdezem mástól, az alapból leoktat, lekezelően beszél velem és hülyének néz. DE még jobban gyűlölném, ha megalkuvásból lennék együtt valakivel azért, hogy kevesebb problémám legyen. Úgyhogy marad az, hogy összeszeded magad és megtanulod, megcsinálod.
Aki pedig azt írta, hogy fizessen meg valakit, hogy végezze el a ház körüli teendőket, azoknak felhívnám a figyelmét, hogy az ember sokszor nem szívesen enged be idegeneket a házába, udvarába, főleg ha olyan környéken lakik, ahol nehéz megbízható embereket találni, mint pl nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!