Hány féle karaktert tudsz gyorsan felsorolni ami az eszedbe jut?
Azt vettem észre hogy bárhol a világon de megtalálható pár hasonló stílusú mentalitású öltözködésű és kiállású ember akik hasonítanak egymásra. Például minden városba ha megyek szembejön velem
A hivatalnok "barna öltöny csíkos ing valami borzalmas nyakkendő lapos irattáska.
Szembejön velem A Kidobó " Fekete izompóló kopasz fej vastag fux dinnyecipelő kar.
Szembejön velem A Rocker " hosszú haj ,bőrkabát szakadtt kék farmer.
Szembejön a katona " Terepszínű ruha rövid tüske haj bakancs.
Szembejön az "Üzletember Fekete öltöny fehér ing színes nyakkendő lenyalt fazonírozott haj.
Szembejön a "Diszkós. divatfarmer tapadós póló géppel vágott szögbe állított haj márkás csuka.
Nőből 3 karakter ami szembejön velem A diáklány "mindíg csoportosan jár, folyton vihog. dukál hozzá színes táska és csak forgalmas úton fordul elő.
A bevásárlő feleség "általában biciklivel jár. 28as bicikli nagy kosarak tupír haj.
A plázacsajok. Szerintem ezt a kategóriát mindenki ismeri. :)
Szóval ezekkel a karakterekkel én minden nap találkozok. kihagyhatatlanul. Van más karakter is szerintetek amivel minden nap lehet találkozni bárhol?
Kedves kérdező ez egy kicsit általánosítás. Például láttam hosszú hajú kidobót is ahogy rövid hajú rockert is. Ezek csöppet általánosítás íze van:)
Kedves első válaszoló a bugrisnak nem azok az ismertetőjegyei. Rossz értelmező szótárad van. A bugris nem a divatmajom ellentéte.
Vannak azok a fiatal nők és lányok, akik nem üzleti körben mozognak, de elegánsak, jó ízléssel öltözködnek.
Aztán vannak azok, akik ilyen török fazonú pamutgatyában és tornacipőben járkálnak, virágmintásak a cuccaik, és a tatyójuk is ilyen keleties, egzotikus stílusú. Termésekből, fa gyöngyökből készült kiegészítőket hordanak, hosszú a hajuk.
szerintem itt senki nem általánosításról beszél, nem kell mindjárt az emberi jogok bíróságához szaladni... egyszerűen egy jópofa kérdés, ami próbálja valahogy rendszerezni az embereket.
én besorolnám a "pampogó öregeket" is, azok a nénik bácsik, akiknek soha nem jó semmi, szidják az országot, a bankokat, a fiatalokat, a buszsofőröket - szerintem mindenki látott már ilyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!