Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan ismerkedjek facebook-on?

Hogyan ismerkedjek facebook-on?

Figyelt kérdés
Nincsen sok barátom és szeretnék szerezni facebookon. Nem csak fiúkat mert lányokat is. Lány vagyok. Ne itéljetek el de szeretném, hogyha ha elmegyek valahova akkor legyenek ismeröseim. Például hogy kezdjem. Szia mizu? Vagy hogy aztán hogy fojtasssam az olyanokkal a beszéletést akit nem ismerek.

2012. jún. 5. 14:28
 1/5 anonim válasza:
én úgy kezdeném,hogy ráírok,hogy Szia..és amikor visszairt,megkerdezi biztosan,hogy "ismerlek-e?" és ird,hogy neem,de bocsi,hogy bejeloltelek..és ha kedves,akkor azt mondja hogy semmi baj es tovabb beszelgethettek es majd alakul..:D
2012. jún. 5. 14:56
 2/5 A kérdező kommentje:
miről beszélgessek vele tovább? Az is a bajom és lehet, hogy csAK AZÉRT NINCS sok ismerösöm, mert Erdélyi lány vagyok. Vagyis Romániai és a román tudom 10-ből 4. És ezért nem tudok beszélgetni román lánypkkal is. :( Vagy fiúkkal.
2012. jún. 5. 14:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Szeretem ha valaki rámír ismerkedési szándékkal bárhol is teszi, az egy dolog, hogy soha nem írnak rám. Az biztos, hogy máshogy állnék hozzá ahhoz aki beköszön ismeretlenül, hogy: "Szia! Mizu?". Szerintem további beszélgetést nem is folytatnék vele. Én kezdésnek mindig egy kicsit hosszabb szöveget szoktam írni, kb.: Szia! Láttalak itt/ott; olvastam az adatlapod, nekem erről ez és ez a véleményem (röviden kifejtve); írtad, hogy szeretsz embereket megismerni, ha van kedved én szívesen ismerkednék veled; és még egy kicsit szoktam írni magamról is, ha tudok én is valamit a másikról. Erre általában mindig jön valamiféle válasz, ahonnan már el lehet indítani egy beszélgetést. Ez ugyan nem a Facebook, de én is ismerkednék. F
 4/5 A kérdező kommentje:
A román tudásoom*** akart lenni
 5/5 A kérdező kommentje:
utolso koszii.
2012. jún. 5. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!