Rákóczi-szabadságharccal kapcsolatban miért nincsen semmilyen ünnepnap?
Nem elég neked az, ami eddig van? Vagy talán nem elég neked azok a tüntetések és balhék amik az eddigi ünnepeken vannak?
Ilyen kérdést is csak egy magadfajta agymosott, fanatikus hungarista tesz fel mint te.
bújj már el!
Szia!
Szándékosan teszik,hogy az egészséges nemzeti öntudat a béka segge alatt legyen!
Csak a vesztes próbálkozások megünneplése van napirenden-igaz ezt is leverték minden haszna ellenére-,így az a hamis illúzió épül a tudatba,hogy minden fellángolást bukás követ!
Egyébként hiányzik a sorból a pozsonyi csata és a nándorfehérvári diadal megünneplése is!
@1: A múltkor még ballibsi zsidó voltam... Nem vagyok hungarista, csak feltettem egy szerintem logikus kérdést. Egyébként jópár ünnepnapot hajítanék a nôi ivarszervbe, ilyen például október 23.
@2: Túl Sok is van, ez Meg már talán elég régi, hogy ne tudja egyik oldal sem kisajátítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!