Nagy baj, ha nem követem a politikai, gazdasági eseményeket? Ti hogy vagytok ezzel?
Figyelt kérdés
Úgysincs közvetlen hatással az életemre, hogy éppen miként parádéznak a parlamentben, felesleges azzal töltenem napi x órát, hogy átolvassak minden hírt teljes részletességgel.2012. jún. 4. 12:25
1/4 Andizsuzsi válasza:
Bajnak nem baj. Ha te úgy gondolod, hogy nincs hatással az életedre... Az enyémre sajnos nagyon is hatással van.
2/4 anonim válasza:
Azért ők alkotják a törvényeket, és az eléggé meghatározzák az életedet (hogy adózol, mehetsz-e egyetemre, milyen szabályokat szeghetsz meg, kapsz-e munkát a multitól, vagy elüldözik addigra, stb...). Szóval az, ami történik a parlamentben, nagyon is befolyásolja a mindennapjaidat. És jó tudni, hogy ki mit mond – különben mi alapján szavazol 4 évente?
3/4 anonim válasza:
Én sem követem. Van jobb dolgom is. Ha esetleg olyasmiről hallok, ami érint, annak utánanézek, de a többi nem érdekel.
4/4 anonim válasza:
Nem baj.
Biztosan hatással vannak az életedre, te viszont nagyon kis mértékben vagy hatással a politikára így kár lenne azon túráztatnod magad hogy most éppen mit szerencsétlenkednek a parlamentben.
Sok ember teljesen ráfeszül a témára és folyton azon kattog hogy a fidesz milyen rossz meg tönkremennek a kisembere és zsugorodik a gazdaság. Pedig ez akkor is megtörténik ha folyton ideges miatta és akkor is ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!