Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit lehet válaszolni erre az...

Mit lehet válaszolni erre az e-mailre?

Figyelt kérdés

Egy barátomat megkértem, hogy egy rendezvényen rólunk készült fotókat írja ki cd-re. Én adtam neki cd-t, meg is írta. Azonban nem "tudja" odaadni immár másfél hónapja. Akármikor kérek tőle időpontot, sohasem jó. Múltkor ő mondott egyet, de az meg nekem nem volt jó, mert vizsgám volt az nap. De bármikor máskor nekem jó lenne. De egyszerűen nem ér rá. A napokban írtam neki e-mailt, hogy annyit kérek tőle, hogy adja oda csak. Ha kell elmegyek hozzájuk, kihozza, odaadja, és ennyi. Még köszönnie sem kell. Erre visszaírt, hogy nem ér rá egész héten, és különben sincs kedve találkozni (zárójelben megjegyezte, hogy nem velem van a gond). Hát már nem tudom, hogy mit higgyek. Pár napja még nyaggatott, hogy találkozni szeretne már, mert régen láttuk egymást, és tényleg esedékes már a cd. Most meg idevágja az arcomba, hogy nem akar találkozni. De én nem kértem tőle, hogy együtt töltsünk egy délutánt, csak adja oda, és én békénhagyom. Tudni kell róla, hogy ő ismerte be egy korábbi beszélgetésünk során, hogy van olyan, hogy napokig nem akar embereket látni, még a családját sem tudja elviselni. Most megint ez lehet? Vagy nem tudom. Randizgattunk, de ő miatta nem jöttünk össze. Én még egyszer bepróbálkoztam, de aztán nemet mondott, így nem is piszkáltam ezzel soha többet. Vagy attól fél, hogy ezért akarnék vele találkozni? Pedig nem. Tényleg csak kellenének a képek. Mit csináljak? Milyen választ írjak? Nem akarom megbántani sem, mert ha maga alatt van, képes és felvágja az ereit, de azért szeretném éreztetni vele, hogy nagyon nem szép dolog, hogy az állítólagos barátjával így bánik.

Tudom, hogy hosszú lett, de aki tud valami okosat mondani, annak megköszönném!

2009. júl. 1. 18:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen menj el, mikor vsz. otthon van.
2009. júl. 1. 19:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Eléggé messze lakik, és a beosztását sokszor ő sem tudja előre, és bármikor behívhatják dolgozni. Ismerve a szerencsémet, vagy akkor mennék, amikor nincs otthon (kidobnék pár ezer ft-ot utazásra), vagy akkor csöngetnék fel hozzá, ha alszik, akkor pedig halott ember vagyok. Az biztos. :S
2009. júl. 1. 20:10
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Kérd meg, hogy adja fel postán.
2009. júl. 1. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!