Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek azokról az...

Drager kérdése:

Mi a véleményetek azokról az igazi fekete (szemét) cigányokról?

Figyelt kérdés
2012. jún. 2. 14:31
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
25%

A cigányok a legbecsületesebb emberek a föld kerekségen, legjobb barátok, miért bántsátok?

Elvettünk tőlük minden munka lehetőséget szegregáljuk, állandó atrocitásoknak vannak kitéve, így te milyen lennél?

2012. jún. 3. 10:09
 12/35 A kérdező kommentje:

én is ismerek fehérbőrű(oláh) cigányt szőke hallyal csak a

legtöbb cigány gondoltam fekete

2012. jún. 3. 10:50
 13/35 A kérdező kommentje:
nem véretlenül írtam ki hogy SZEMÉT
2012. jún. 3. 10:51
 14/35 anonim ***** válasza:
70%

Mit vettünk el a cigányoktól?!!!!! A munkalehetőséget?!!!!

16 évesen két osztályt se végzett analfabéták vagytok, tömegével! Tanulni nem akartok, az iskolákba tanárt verni jártok - vagy a tanítás után lopni..milyen munkát akartok semmilyen szakmával, semmilyen képzettséggel?!!!! Szegregáltak vagytok? Hol????? Az iskolában nem (mert bnem jártok oda) - az egészségügyben???? Egy fillér járulékot nem fizettek, mégis ellátnak titeket, a mi pénzünkön! Ordítoztok, verekedtek a kórházakban, félelmet keltetek - mégis megkaptok mindent ingyen, amiért a másik vért ízzad a munkában! 13-14 évesen gyerekeket potyogtattok a világra, a mi számlánkra; ugyanannyi évesen pedig az idős magyarokat ölitek halomra - díszpéldányok.

2012. jún. 3. 11:13
 15/35 anonim ***** válasza:
26%

a kérdezőnek vajon hány osztálya van???

Leírta: "szőke hallyal"

Na azért ez sok mindent elárul. Mindenki a saját kertjét tegye rendbe!!!

A többi pocskondiázó mennyire vitte? Mert nekem az a megfigyelésem, hogy leginkább is azok a magyarok utálják a cigányokat akiknek szintén alacsony az iskolai végzettségük, szegregáltabb településen laknak, rossz szociális körülmények között és sehogy se boldogulnak a munkaerőpiacon. Aztán keresnek egy bűnbakot.

Na csak nem magatokra ismertetek?

Igyekezni kell, meg összetartani, segíteni a másikat nem pedig gyűlölködni!!!

Amúgy ha ki akarnám bontani a kérdést, én akkor az az igazi fekete kategória vagyok. Biztos hihetetlen szemét lehetek, ha mindjárt lediplomázom és dolgozom is a suli mellett!!!

Tudod, ha gyűlölködsz, és erre megy el az energiád, akkor egész életedben csak egy kis csicska maradsz!

Mindenki a saját háza táján sepregessen!

2012. jún. 3. 11:28
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, azok a - magas, közép- és alacsony képzettségű, adófizető, becsületes - magyarok utálják a cigányokat, akik a közelükben élnek és jól ismerik őket. Akiknek a cigányok ellopják a termését a kertből (a sajátjuk művelésére köpnek, mert lusták, mint a dög!), akiknek szétszedik és kifosztják a vikendházát, a szüleiktől örökölt, üresen álló parasztházat..akiket megtámadnak utcán, buszon és vonaton a telefonjukért és két forintjukért..akiknek megverik és zsarolják a gyerekét az iskolában..akiknek megkínozzák, megerőszakolják és megölik a 80 éves nagymamáját (aki még botra támaszkodva is kapálja a kertjét, és esetleg halála előtt paradicsomot ad a cigánynak!)..akik alól a cigány kilopja a síncsavart, szarva a tömegbalesetre, mint esélyre..akiknek a nagyszüleit a cigány suhanccsapat leköpdösi a templomba menet..akiknek letarolták az erdejét és teherautón vitték a fát Pestre, jó pénzért eladni..akik..akik - akik eltartanak benneteket, arcátlanok.

És tudod még kik? A tisztességes, tanult, normálisan élő cigány származású magyarok, akikben van energia, gerinc és tartás, hogy úgy éljenek, ahogyan a többi ember, nem pelenkázásra szorulva a köz részéről - egyenként, közösségként, 60+ éves korukig (értsd rajta: a célzott juttatásokat, segélyeket, minden nemű és című - meg nem érdemelt - kedvezményeket, amiket kaptok). Na, ők utálnak benneteket szívből is igazán!!!! És teljes joggal. A becsületes, tanult cigányember bizony a többség része.

2012. jún. 3. 12:11
 17/35 anonim ***** válasza:
68%

Előző vagyok:

lendületből és felháborodottan írtam meg ezt a hsz-t. Az engem megelőző válaszoló (11:28-as) véleményét - teljes részletességgel - csak utána olvastam el.

Nos, 11:28-as: ezek szerint te is a többség része vagy - cigány származású magyar (tanulsz, van terved, jövőképed).

Akkor pedig kérlek: ne légy öncélúan "cigányvédő". AZT a réteget te sem tarthatod felmenthetőnek. Ne vigyen zsákutcába a származásod: ne azokkal vállalj közösséget, akik nem érdemlik..téged sem érdemelnek. Te teszel magadért, ebben konstruktív vagy, mint a többi ember. A konstruktív ne rontsa önmaga hitelét azzal, hogy a destruktívat védi. Tudom, hogy ezzel azt kérem tőled: vállalj fel konfliktust önmagaddal - de vállald fel, a saját érdekeben. Döntsd el, a jó vagy a rossz oldalán állsz. Pallérozott emberként egyszerűen nem teheted meg, hogy a rosszat, az elvetendőt mentegesd.

2012. jún. 3. 12:20
 18/35 anonim ***** válasza:
19%

Mi a véleményetek azokról az igazi fekete (szemét) cigányokról?

Hát olyanok nincsenek, csak a népmesébe.

De te igazi genny szemétláda vagy, sőt neveletlen gyogyós.

2012. jún. 17. 09:40
 19/35 anonim ***** válasza:
26%
Ilyen kérdések is csak elmebeteg agyában születik.
2012. jún. 17. 09:41
 20/35 anonim ***** válasza:
16%
A cigányokról kizárólag jó vélemények vannak, viszont vannak szemét emberek akik nem cigányok épp elegen, ezekről tudnék mesélni!
2012. jún. 17. 09:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!