Kamcikusz kérdése:
Szerintetek mennyi az esélye, hogy kiadják? (többi lenn)
Figyelt kérdés
Írtam egy könyvet, 140 oldal, és eddig akinek mutattam, mindenkinek tetszett. immáron a második köteten dolgozom. Csomó ember, köztük felnőttek is mondták, hogy próbáljam meg kiadatni, de nem hiszem, hogy egy 14 éves lánynak esélye lenne könyvet kiadatni, meg ha jól tudom, az ilyesmi nem egy olcsó játék. Vélemény? Mit csináljak az irománnyal? (géppel van írva, nem kézzel) NE FELEDJÉTEK HOGY GYEREK VAGYOK!2012. máj. 30. 20:46
1/5 anonim válasza:
MIÉRT KIABÁLSZ KEDVES ÍRÓNŐ? Nem olvastuk a műved, így nehéz véleményt alkotni. Lehet, hogy a csomó ember mind rokon, meg ismerős, pártatlan vélemény is kellene. Főleg hozzáértőtől.
2/5 A kérdező kommentje:
nem kiabáltam, csak figyelemfelhívásként írtam nagyobb betűvel, elnézést, ha valakit zavar. :) nem csak rokonok és családtagok olvasták, hanem független emberek.
2012. jún. 3. 15:06
3/5 anonim válasza:
Ha még aktuális a kérdés: régen és is azt hittem, a kiskorúság akadály, de igazából erre semmi szabály nincs, 4 évesen is írhatsz könyvet, sőt a legfiatalabb író, akinek könyve jelent meg 4 éves volt állítólag (ne menjünk bele, hogy ez mennyire lehetett jó, vagy kiket 9ismerhetett).
Persze szempont, hogy miről szól a műved. ifjúsági regény esetében előny lehet a fiatal korod. Én, ha annyi idős lennék, mint te, azonnal megvenném egy korombeli írását. ha viszont komolyabb téma, fenn áll a kockázat, hogy nem vesznek komolyan, el kell döntened, érdemes-e várni még. Ha döntöttél, akkor pedig küldd kiadókba, az, hogy kiadják-e, ott dől el, nem mi mondjuk meg.
4/5 A kérdező kommentje:
akkor próba szerencse, ha jól értem :)
2012. jún. 3. 21:03
5/5 anonim válasza:
Igen. Elküldted? (Előző vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!