Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti elmennétek táncosnőnek?...

Ti elmennétek táncosnőnek? Sztriptíz, go-go, rúdtánc. Erotikus táncra gondolok.

Figyelt kérdés
2012. máj. 27. 10:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Bocsi az utolsó hozzászólásom miatt, azt hittem, lehet őket törölni, azért írtam le mégegyszer az első szövegem javított verzióját. Volt benne pár íráshiba, de ezek szerint mostmár így marad.
2012. máj. 30. 18:42
 12/13 anonim válasza:
Én gondoltam már rá. Szerintem aki szereti a zenét, a jó hangulatot. (Persze ahhoz olyan helyre is kell kerülni, és nem ígérhetjük magunknak mindig a legjobbat). Aki ezt választja, nyugodtan. Végül is, senki sem szólhat bele más dolgába.
2012. jún. 28. 19:11
 13/13 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=e12n-2e9DAc

Ezt imádnám. De amúgy a sima sztriptízt is. Csak nem egy ilyen lepukkant országban, mint a miénk. Itt arra van kb. igény, hogy na rázd a segged kisanyám, aztán hadd fogdossalak össze-vissza te ribanc, meg remélem le is szopsz.

Hát igen a jó magyar úriemberek.

2012. okt. 16. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!