Miért jelentik egyesek a moderátortoknak az igaz dolgokat vagy amiket a HUMOR részbe írsz és tényleg vicces?
Talán azért, mert nem hiszik el, hogy nem kamu a kérdés és ők nem találják viccesnek a humorosnak szánt válaszokat.
Volt itt egy olyan kérdés, hogy mit tegyen a lány, hogy a valós korának megfelelően nézzen ki és úgy is kezeljék őt a munkahelyén. (mert ugye vannak akik jóval fiatalabbnak néznek ki, mint amennyi idősek valójában)
Ami tényleg egy valós probléma, mert hasonló problémám van nekem is, és például én is szívesen elolvastam volna a válaszokat, de 5 percen belül törölték.
Egy cipőben járunk.Nekem is volt már ilyen problémám.Egyszer aztán meguntam és írtam a moderátornak.Igazat adtak és visszaállítoták a törölt dolgot.
A kérdezőnek válaszul (mivel az hosszú lett volna) inerneten lévő írásomra hívtam fel a figyelmat. www.osys.hu/biromiklos amiért valamelyik irígy barom töröltette,reklámozásra hivatkozva. A moderátornak írtam,hogy nekem abból semmi hasznom nincs,és hogy van az,hogy sok helyen van www. és stb az a hivatkozás nem baj az én hivatkozásom meg baj
Ha pl:egy kérdésre a válasz a Háború és béke lenne,nyílván nem írja senki az egész regényt,hanem csak a kódját
Másik dolog:Az emberek nem egyformán itélnek meg dolgokat és vannak olyanok is akik szándékosan félremagyarázzák
Szerintem élj a panasz lehetőségével. Az segíthet.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!