Szerintetek igazat mondanak vagy hazudnak? Elég kellemetlen.
Van egy barátnőm, 14 éves. Állandóan (szinte minden nap) olyanokat mond, hogy a múltkor a buszon le akarta smárolni egy kb. 26 éves pasi. Meg, hogy állandóan leszólítják a fiúk, és megkérdezik, hogy szűz vagy? Erre ő azt hazudja, hogy: nem. A fiúk: Persze, az ilyen szép lányok korán elvesztik a szüzességüket. Pedig én akartam elvenni. Meg olyanokat szokott még mondani, hogy állandóan rákacsintanak a fiúk, bácsik(!!) a villamoson, buszon. Meg, hogy megkérdezik tőle, hogy bejelölhetlek facebook-on?
A lány kinézete: Átlagos magasságú, van rajta egy kis fölösleges súly, de azt nem mondom hogy kövér!! Csak pár kilóval több a kelleténél. Barnás vöröses váll alá érő, kicsit töredezett haja van. Barnás-zöldes szeme. A feje inkább ilyen kerekebb, a szája egy kicsit nagy (mértre). A mellei átlagos méretűek, segge egyáltalán nincs, csak valami fura formájú kicsi...
Öltözködése: Állandóan cicagatyát vesz föl szürke csillagmintás cipővel. [link] ilyen fazonút, csak nem ilyen mintával. És ahhoz meg hosszú ujjút.
Van még1 lány, aki szintén ilyeneket mond (ő si szinte mindig). Én meg olyan kellemetlenül érzem magam a társaságukban. Nekik minden mondatuk így kezdődik: "Jujj, hallod a múltkor megszólal a buszon egy srác..." Én meg csak ott állok és hallgatok mint egy süket idióta :S
Szerintetek ezeket csak kitalálják vagy tényleg igazak?
utolsó: 13-14 vagyok amúgy :)
Már utaztam velük egy buszon és tényleg senki sem szólt hozzájuk.
Ja és amúgy mindig minden pasi ugyanazt mondja nekik, hogy "...én akartam elvenni a szüzességedet, persez; az ilyaen szép lányok hamar elvesztik..." Mindegyik ugyanezeket a mondatokat használja! :O
A másik lánynak egyszer 1 héten 3 pasija is volt!!!! -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!