14-18 évesek ti kivel beszélitek meg a szüleiteken kívül a problémáitokat? 16. L
barátnőkkel. Persze csak olyannal, akiről tudom, hogy soha semmilyen körülmény között nem adná tovább.
Van rajtuk kívül egy e-mailes barátnőm, neki szoktam elmondani a gondjaimat, néha még szüksége is van rá, mert ebből szokott beadandókat írni, mert pszichológus hallgató.:)
A barátommal, akivel 3,5 éve vagyok együtt, meg a barátnőmmel, aki 12 éve a legjobb barátnőm, és tudom, hogy megbízhatok bennük, és amiben tudnak, mindig segítenek.
18/L
Barátommal, húgommal, barátnőkkel, netes barátaimmal (3 db).
17/l
Furcsa ez nálam.
Anyukámmal sokkal több dolgot megbeszélek, mint apummal és nem csak csajos dolgokat, hanem tök átlagos pl. sulis dolgokat is. Viszont bármi van, tudom jól, hogy egyaránt számíthatok rájuk.
Egyébként nővéremmel és a legjobb barátnőmmel szoktam megbeszélni a problémáimat. Nővérem már átélt sok mindent, amit most én, így ő nagyon jó tanácsokkal tud ellátni, bár ritkán van alkalmunk ilyen beszélgetésekre. A legjobb barátnőmben pedig 100%-ig megbízok, több, mint 10 éve vagyunk barátnők, de soha nem fordult elő, hogy elmondtuk volna másoknak egymás titkait, bajait bármit. Tényleg megbízunk egymásban. :)
Meg néha a nagynénémmel szoktam beszélgetni ilyenekről, mert ő nagyon jó fej és megértő, de ha arról van szó akkor igenis leteremt.
17/L
A legjobb barátnőmmel, aki olyan, mintha a nővérem lenne.
14L, ő 16L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!