Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a hungaristá...

Mi a véleményetek a hungaristákról?

Figyelt kérdés

csak mert szerintem az nem magyar akinek nem tetszik.

http://www.youtube.com/watch?v=FKpX3aB63nw&feature=related

2012. máj. 18. 23:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
24%

Dédapám nyilas volt, sok zsidót deportáltatott.

Kint élt Spanyolországban ott is lett magyar felesége meg minden, minket meg már itt hagyott. Most sok spanyolországi rokonunk van.

Én is Hungarista vagyok.

2012. máj. 20. 15:44
 12/21 A kérdező kommentje:
utolso , remelem megertesz. mocskos rajok
2012. máj. 21. 16:11
 13/21 anonim ***** válasza:
87%
Nincs bajom velük, mindössze szűk látókörűek. Amúgy nekem nem tetszik a szám a pesszimista hangulata miatt, most akkor román-zsidó-cigány vagyok?
2012. máj. 21. 17:18
 14/21 anonim ***** válasza:
62%
Kedves kérdező, a stílusod mindent elárul.
2012. máj. 21. 18:38
 15/21 A kérdező kommentje:

Ne értsetek félre , én nem vagyok rasszista vannak roma haverjaim is , de egyszeruen nem birom nezni ahogy a magyarok egyre fogynak és a romaknak meg 15 gyerekuk van.

es a magyarok a hazassaganak 60% válással végződik . Én nem

egy őrült skinhead vagyok hanem egy 13 éves erdélyi srác aki

küzd az elnyomás ellen . Én NEM tudom elfogadni hogy a magyarok 13 milliorol (egész világon) nemsokára (kb 11-16 év) 9 re csökkenünk, én meg ezért felnézek a hungaristákra mert ha észtelenül is de küzdenek ez ellen de lehet ,hogy én még kicsi vagyok ehhey ...

2012. máj. 21. 20:21
 16/21 anonim ***** válasza:
76%
Nem tetszik!! És magyar vagyok! A hungaristák primitív állatok, akik irányítani akarnak, köszönöm nem kérek belőlük.
2012. máj. 23. 15:52
 17/21 anonim ***** válasza:
76%
Az szép dolog, ha valaki szereti a hazáját. De be kell látnunk a "nagy magyarok" nagy része (tisztelet a kivételnek) a társadalom söpredékéhez tartoznak, akik 2 sör mellett osztják az észt a cigányokról és a kormányról, majd bejelentik, hogy mennyire küzdenek a hazájukért. Pedig, ha mindenki belátná, hogy ha csak saját maga jobb, a társadalom számára hasznos emberré válna, máris jobb világban élnénk...
2012. máj. 23. 17:23
 18/21 anonim válasza:
31%
Aki hungarista az csatlakozzon a Pax Hungaricához vagy a Hatvannégy Vármegyéhez mert ők még őrzik a hagyományokat.Én is Paxos vagyok.
2012. máj. 29. 19:23
 19/21 A kérdező kommentje:
csak en 12 vagyok . :) De, 64-et szeretem .
2012. máj. 29. 20:54
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
Hisznek valamiben, ami nem létezik. Undorodom tőlük.
2012. júl. 10. 16:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!