Hogyan legyek szemét az emberekkel?
Úgy gondolom hogy /sajnos/ túl jószívű, hiszékeny és naiv vagyok. Az a fajta ember vagyok aki szeretné hogy jó legyen mindenkinek, és aki 1-2 jó szóért megbízik bárkibe. Tudom hogy ezen változtatnom kéne, mert így sokan csak kihasználnak, illetve elég sokszor konfliktusba is kerülök miatta.
Most pl. megtudtam hogy a 1 lány az egyik barátnőmről terjeszt, elég mocskos dolgokat és már a fél osztály erről beszél. Én persze nem tudtam ezt megállni, és elmondtam amit tudok a barátnőmnek amiből elég nagy balhé lett. Most meg én vagyok megint a szemétláda aki jó kislánynak mutatja magát, közbe meg keveri a sz*rt. Pedig tényleg semmi hátsó szándék nem volt benne. És a legrosszabb az egészben hogy mindig azok jönne ki jól ezekből a helyzetekből akik valóban a sz*rkeverők. De ez tényleg csak 1 példa volt, szinte minden héten keveredek ehhez hasonló szitukba.
Hogyan kezeljem az ilyen helyzeteket? Hogyan legyek én is olyan szemét mint a többiek? Miből vegyem észre hogy csak kihasználnak és semmi jó szándék nincs a barátkozásukba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!