A korombeliek körében miért csak a szexualitás és a piálás az egyetlen téma?
Pár példa: szerenád volt vagy két héttel ezelőtt , pia!! Az osztályból hárman nem voltunk részegek , mind a 19 ember igen. Ugyanígy a többi osztályban , másnap mesélte egyik ismerősöm , hogy volt minden.. fütyülős stb.. Másik példa: érettségi , pia!! Gyerekek , ha lemegy ez az egész pénteken , ünnepeljük meg bulival meg sok piával!! Vagy: anya múltkor bulit rendezett és csak a pia meg a szex volt a téma. Ugyanígy a többieknél is. Minden második mondatba szerepel a farok meg a szex pár szinonimája. Egyedül nagyszüleimmel tudok értelmesen és kulturáltan elbeszélgetni , semmi más téma nincs ugyanis. Se az iskolában , se baráti társaságban. Csak a pia és a szex!! Pedig lehetne politikáról , filmekről , a minden napi dolgokról beszélgetni , történelemről , de ezek nem érdekelnek senkit.
18/N
egy hazibulin az a lenyeg,h berugj,
Pont hogy nem.. szerenádkor én például egy kortyot sem ittam - ezt már mondtam - és úgy viselkedtem mint egy részeg.. vannak akik JÓL tudják érezni magukat PIA nélkül is.. nem feltétlen kell.. és csak tudatom veled , hogy vannak barátaim , akikkel én se mindig a politikáról és a töriről beszélgetek, és amikor a szükség úgy hozta , hogy bajba kerültem , depressziós lettem , sokkos állapotba kerültem majd idegkimerültségben szenvedtem - bár ehhez semmi közöd -, akkor ott voltak , mellém álltak , támaszt nyújtottak és SEGÍTETTEK! Elhívtak magukhoz , beszélgettünk , mentünk parkba , ide-oda.. én nem ítélem el a hülyülést , csak néha túlzásba viszik az emberek és nem tudják mikor ELÉG , mikor válik FÁRASZTÓVÁ.. és olyankor tényleg nincs más vágyam hogy csak egyszer beszélgessünk el egy jó filmről , vagy egy kalandos történetről a múltból... és ehhez hozzátartozik , hogy nem ülök itthon a tévé és a gép előtt folyamatosan , megvan a magam élete , megvan a magam társasága , egyszerűen láttam mit művel velem a pia és milyen következményei lesznek és az ismerősi társaságomból kiindulva nem szeretnék részeg alkoholistává válni. Megvan a saját magam kis birodalma , a napi programokkal amikbe nem fér bele a pia. Úgy gondolom sok mindent meg lehet oldani alkohol nélkül is , így a bulizást is - csupán az a baj hogy a lázadás jelképévé vált , így akarja a nagy többség felhívni magára a figyelmet , riadót fújnak , hogy hahó , figyeljetek rám , baj van... ezen lehet változtatni! Csak sajnos sokan későn döbbennek rá erre..
megkérdezhetném,h számodra mit jelent a bulizás? azt megértem,h sokan nem szeretnek disco-ba járni...de azt nem nevezném bulizásnak,h sétálsz egyet a parkban.Nem tudom elképzelni,h pia nélkül (és nem a részegségre gondolok!),hogy lehet bulizni..
a piálás meg egy normális lelkületű fiatalnak nem lázadás,egyszerű szórakozási mód. akkor mondjuk egy házaspár,akik eljárnak a barátaikkal iszogatni,azok is lázadnak? na nem máár.
az a baj veled,h nem tudsz különbséget tenni a totál részegség,és a kellemes bódulat között.
ja,és nem kell játszani azt,h okosabb vagy a korodbelieknél,mert egyáltalán nem vagy jobb képességű,mint egy bulizós társad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!