Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért lett hirtelen mindenki...

Miért lett hirtelen mindenki fulladós?

Figyelt kérdés

Ha ennyire fulladozik mindenki, talán nem lenne hülyeség elmenni az orvoshoz.

Arról beszélek, ami most megint mánia, az ablaknyitásról. Bemegyek bárhová, és tárva nyitva az ablak, lehet akár 10 fok is most, mert ugyebár megjött a rossz idő, de az a rohadt ablak mindig nyitva. Nem tűnik fel, hogy már nincs kánikula. Kérdésemre mindig ugyanaz a válasz: megfulladunk! Miben? Hogy órákig fagyunk meg, az nem számít? Tódul be a hideg, de megfulladnak. Egy jobb orvos már megmondta volna, hogy pszichés alapon van. Meg a másik vesszőparipa a büdös. Attól szoktam még agyfaszt kapni. Büdös van. Kedvem lenne megkérdezni, hogy miért, talán befingottál? Az állott levegő 10 perc alatt is kimegy! Ha meg órákat van nyitva az ablak, miért kell a tízperces becsukás után újra órákra kinyitni? Ma is ahol voltam, mindenhol minden ablak tárva nyitva. Ezt a sok pszichés fulladozót úgy orvoshoz küldeném, mint a huzat (hogy stílusos legyek).

2012. máj. 14. 23:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Zárkózz be egy ablak nélküli szobába, és a gond letudva.
2012. máj. 14. 23:57
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

És ezt most így este fél tizenkettőkor, hát..

...Na jó akkor most megnyugszik a beteg és be veszi szépen ezt a kerek fehér "cukorkát". Nem harap a doktor bácsi!

2012. máj. 14. 23:58
 3/15 anonim ***** válasza:
31%
Fogalmam sincs, de én sem bírom ezt a folytonos szellőztetés mániát. Télen volt hogy egy hétig nem nyitottam ablakot, és ha nyitottam akkor is max. pár percre, mert meg lehetett fagyni. Az oxigén nem fogy el ilyen hamar egy lakásban, tehát nem értem miért is fulladnának meg.
2012. máj. 15. 00:03
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Hol tapasztalod ezeket? Lakásban vagy valami közösségi helyen?

Az az igazság, hogy a városi ember be van zárva egy vacak kis lakásba, és most, hogy itt a jó -legalábbis jobb- idő végre kitárulkozhatnak. Télen én se szellőztettem ezerrel de most jó, hogy végre egy kicsit be lehet engedni a levegőt. Meg a lakásom is vizes egy kicsit fontos, hogy száradjon, hogy ne legyen az a dohos szag és száradjon a fal is. Nem tudom másnál hogy van. Egy idő után az embernek az agyára mehet a bezártság, főleg az olyanoknak, akik szeretnek kint lenni.

2012. máj. 15. 00:21
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha te bírod a dohos szagot akkor hajrá. Az ember által kilélegzett levegőnek nagyobb a páratartalma mint a "normális" levegőnek, ezt bőven lehet érezni 1 nap után. Menj ki a szabadba és vissza a nem szellőztetett szobába... kellemes élmény lesz. Ha nem érzel majd különbséget akkor sajnálattal kell közölnöm, hogy jobb ha orvoshoz fordulsz.
2012. máj. 15. 00:33
 6/15 anonim ***** válasza:
78%
Miért, mi bajod lesz a friss levegőtől? Tavasszal és nyáron az a normális, ha le vannak húzva az ablakok. Osztom az első válaszoló véleményét, keress magadnak valami barlangot, deszkázd be a bejáratát, akkor boldog lehetsz.
2012. máj. 15. 00:34
 7/15 anonim ***** válasza:
82%

"Meg a másik vesszőparipa a büdös. Attól szoktam még agyfaszt kapni. Büdös van."

Kedveském, ha mindenhol, ahol rákérdezel, hogy miért van nyitva az ablak, azt a választ kapod, hogy büdös van és/vagy megfulladnak, akkor talán ideje lenne hónaljstiftet váltanod és lábszag elleni sprayt használnod.

2012. máj. 15. 00:37
 8/15 anonim ***** válasza:
Ruházatról nem hallottál még? Majd a kedvedért mindenki becsukja az összes nyílászárót, meg begyújt május közepén, hogy jól érezd magad egy szál pólóban.
2012. máj. 15. 01:10
 9/15 anonim ***** válasza:
Remélem, akkor is így reklamálsz majd, mikor 40 fokos melegben egy zárt légterű, légkondi nélküli helyiségbe mész.
2012. máj. 15. 01:22
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a lakásban ahol vagyok,nagyon jól zárhatnak az ablakok,mert egy idő után úgy érzem,mintha nem lenne levegő.Ezért szinte mindig nyitva van az ablak,vagy az erkélyajtó,szeretem érezni hogy jön be a friss levegő.Télen ugyanúgy kinyitom éjszaka is,max.jobban betakarózok.Ellenállóbb is a szervezetem így,elég régen voltam már megfázva vagy beteg.
2012. máj. 15. 01:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!