Milyen játékokat tudnék még kitalálni a vasárnapi iskolásoknak?
Figyelt kérdés
Felkértek, hogy vasárnap délelőtt egy adag gyereknek tartsam meg a vasárnapi iskolát, kicsit rendhagyóbb, játékos formában. Előadunk nekik egy kb. 10 perces bibliai történetet, majd ezt követően 3 csoportra bontva lesznek feladatok.
És egyelőre még csak egy olyat találtam ki, hogy kinyomtattam 3 noé bárkája képet (minden csoportnak egyet), és különféle állatokról képeket fogunk elrejteni kint az udvaron, amiket meg kell keresni, és a hajóra ragasztani.
De elakadtam, milyen játékot tudnék még nekik csinálni? :(
2012. máj. 11. 10:42
1/4 anonim válasza:
Nem írtad, milyen életkorúak a gyerekek, így nehéz megmondani. Pl. egy 6 éves gyereket teljesen más köt le, mint gy 10 évest.
2/4 A kérdező kommentje:
Összevont csoportok lesznek, igyekszünk úgy elosztani, hogy mindenhol legyenek kicsik és nagyok is. Kb 6-7 fő lesz egy csoportban (talán 10 is, nem tudom mennyien jönnek) és olyan 5-13 év közöttiek.
2012. máj. 11. 10:52
3/4 anonim válasza:
Ajánlok egy könyvet, hátha megvan valakinek a családodban, tele játékötletekkel!!!
Padisák Mihály: Mindenki játékos könyve
4/4 anonim válasza:
Nem tudom, ismered-e az Amerikából jöttem nevű játékot. Annak a formájára lehet Bibliából jöttem-et játszani. Lehet még barkochbázni személyekkel, vagy lóti-futizni bibliai kérdésekkel (azt írtad, van udvar).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!