Hogyan tudnék svàjcban talàlni magyar baràtokat?
www.nlcafe.hu
itt már többször futottam össze svájciakkal.
amúgy én stuttgartban lakom és itt van nagy nagy magyar kör. van baba-mama kör, kisgyerekes kör, magyar bulik, koncertek....
amúgy épp egyik nap mondta itt az egyik csaj aki terhes hogy egy hete beszélgetett a postással és az mondta neki hogy a szomszéd utcában szintén magyar család van egy pici babával. ekkor találkoztak elöször, pedig évek ota egymás mellett laktak.
járj el svájci baba körbe, vagy sport körbe vagy fodrászhoz, vagy ilyen helyekre mindig akad valaki akinek a szomszédja kollégája magyar. ha csak nem valami világvégi kisfaluban élsz.
német vagy Francia vagy Olasz részen élsz?
én is svàjcban élek(kanton thurgau)de még nincs babàm,de nagyon tervezzük!!!
nagyon sok magyar megtalàlhato a strandokon,nem is hittem volna,hogy ennyien élnek kinnt magyarok,
szerintem ha nyitott szemmel,meg füllel jàrsz akkor fogsz talàlni:
engem egy nagyon idös magyar hölgy fedezett fel,németül mondta hogy milyen szép a cipöm,aztàn megkérdezte honnét jövök.mikor mondtam majd elàjult.
ma szinte olyan mint a nagyim!!!!!!!
sok sikert !!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!