Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lehet abból valami baj, hogy...

Lehet abból valami baj, hogy nem regisztráltam az új lakhelyemen a munkaügyi központba?

Figyelt kérdés

Fél éve költöztünk másik városba, és teljesen kiment a fejemből. A másik városban még regisztrálva vagyok, de ott is kihagytam az utolsó "megjelenést". Jövő héten mindenképp bemegyek. Csak át kell kérni az adataimat?

Kapok valami figyelmeztetést, bírságot?

(Alkalmi munkákból élek, ismerősnek segítek be, míg nem találok hivatalos munkahelyet. Másfél éve vagyok a "régi" városban regisztrálva).

Előre is köszönöm a választ!

2012. máj. 9. 19:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem fognak megbüntetni vagy ilyesmi, ha ettől félsz.

Nem jutsz semmilyen jogtalan előnyhöz mivel a munkaügyi kp csak regisztrációs munkát végez. Már nem indítanak tanfolyamot, nem kínálnak munkalehetőséget stb. Ha ugyan ahhoz a kp-hoz tartozol területileg és később szükséged lesz valamire tőlük akkor viszont csúnyán fognak nézni. Szóval ha tervezed hogy munkanélküli maradsz az elkövetkezendő években is akkor menj be és kérd az adatok frissítését. Egyébként nem lényeges.

2012. máj. 10. 11:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm az alapos választ!:)
2012. máj. 10. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!