Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A barátnőm néha vállalhatatlan...

A barátnőm néha vállalhatatlan, hogy tud így kifordulni magából?

Figyelt kérdés
Lassan már egy éve ismerkedtünk össze, egyből barátnők lettünk, egy ideje lakótársak is. Persze mindig tudtam, hogy neki kicsit más az értékrendje mint az enyém. Ő sokkal bevállalósabb, kihívóbb, ugyanakkor ha ketten vagyunk és beszélgetünk teljesen normális a hozzáállás a dolgokhoz. Aztán, ha egyedül marad, vagy összefut a haverjaival és elmennek bulizni kifordul magából. Bár ki tudja mostanában úgy érzem csak úgy tud az a kedves, visszafogott, erkölcsös csaj lenni, ha a hétvégéken kikurvulhatja magát. Bocs nem tudok rá jobb szót. Pl múltkor együtt neteztünk, vagy fél órát röhögtünk a kis tükör előtt csücsörítős, miniruhás 16 éves tinip.csa ismerősein, hogy milyen felnőttnek érzik magukat ettől stb. Hazamentem pár napra, erre látom, hogy képet töltött facere, az albérletünkben fényképezte magát, tükör előtt, csücsörítve, begöndörített haj, cicikidobós felső, pucsítós beállás, agyonsminkelve és mindezt még megdobta egy "nagyvárosi k.rva:)" felirattal, persze angolul mert úgy a menő. Komolyan csak néztem. Hogy lehet valaki ennyire áhh nem is tudom minek nevezzem. És nem ez volt az első eset, mostanában állandóan ezt csinálja, aztán meg be van sértődve, hogy a pasi ismerősei lájkolgatják a képeit, meg hívják bulizni, állandóan nyomulnak. Hogy mondjam meg neki, hogy amit csinál piszkosul gázos és 20 éves fejjel már az éretlenségre se nagyon lehet fogni?
2012. máj. 8. 22:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Pont így, ahogy ide leírtad :)
2012. máj. 8. 23:07
 2/5 anonim ***** válasza:
De nem mindegy? Ha ketten jól elvagytok, akkor miért zavar ennyire, hogy máskor meg mit csinál? Nincs jobb dolgod mint azon problémázni, mit csinál a külön töltött időben?
2012. máj. 8. 23:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem. Nem érdekel mit csinál, ha nem velem van, normális, hogy vannak régebbi, illetve más barátai is. Nekem is vannak. De én nem változom meg attól függően kivel vagyok. Legalábbis nem leszek hirtelen teljes ellentéte önmagamnak. És ezzel a közös barátink előtt rossz fényt vet rám úgy érzem. De a legfőbb probléma az ezzel a dologgal, hogy nem tudom mit gondoljak, vajon csak megjátssza magát előttem, vagy mások előtt játssza meg magát mert menő akar lenni. Nem tudom bízhatok-e benne úgy igazán amíg ennyire ellentétesen viselkedik. Ezenkívül nagyon megszerettem és ha azt veszem alapul, hogy csak menőzni akar másoknak, azért csinálja ezeket a dolgokat és még nekem is, aki elvileg ismerem őt, amikor megláttam a képét elsőre önkéntelenül az ugrott be, hogy "B.meg mekkora rib.nc" akkor más mit gondolhat róla?
2012. máj. 9. 00:08
 4/5 anonim ***** válasza:

"De én nem változom meg attól függően kivel vagyok."

Pedig ez is normális. Az ember automatikusan máshogy viselkedik különböző helyzetekben, és ez nem megjátszás. Pl. tegyük fel hogy otthon káromkodsz, obszcén megjegyzéseket teszel ha épp úgy tartja kedved, stb, de elmész pl. egy elegáns estélyre, már nem fogsz paraszt módon viselkedni, nemigaz? (Most nem rólad feltétlezek ilyesmiket, csak egy példa. :)) Tehát ez, hogy nem változol attól függetlenül, kivel vagy, vagy nem gondoltál bele eléggé, vagy viselkedés problémáid vannak... De gyanítom inkább az előbbi. A barátnőd valószínűleg kedvel téged is, mert jókat lehet veled beszélgetni, értelmes vagy, stb, de ugyanakkor bulizni is szeret, amire meg ott vannak a többi barátai, akikkel viszont lehet, hogy beszélgetni nem tud olyasmikről, amikről ti beszéltek. Ez nem jelenti azt, hogy ő egy hülye k.urva és csak megjátssza magát előtted, egyszerűen azt, hogy az embereket nem lehet két csoportba osztani, nem csak 'értelmes otthonülők' és 'idióta partipi.csák' vannak...

2012. máj. 9. 00:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Igazából nekem se lenne mindegy, ha a kérdező helyében lennék. Ha csak barátok vagyunk, az oké, de én elsüllyednék szégyenemben, ha az ismerőseim azt látnák, hogy egy ilyen plázap*csával lakom egy albérletben. A csajnak simán nincs egyénisége, mindenkivel úgy viselkedik, ahogy azt az illető elvárja. Ha plázaribik közé megy, akkor úgy viselkedik, mint ők, ha meg normális emberek közé, akkor normálisan. Menj el te is egyszer bulizni vele a ribis ismerőseivel, meglátjuk, mit választ, kihez fog igazodni.
2012. máj. 9. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!