1/12 A kérdező kommentje:
surgős lenne
2012. máj. 8. 20:02
2/12 anonim válasza:
húú most énis épp ez akartam kérdezni... holnap nyelvtan doga szabályokból és kéne egy jó kis puska : D
3/12 anonim válasza:
"móccert" xDDDDDDDDDD Az igen, remélem nem nyelvtanból írtok... :D
4/12 anonim válasza:
Írd be telefonodba amit nem tudsz, és az kiteszed a padodra ugy, hogy csak a tanár ne lássa, pl elé rakod a tolltartód. vagy ugy is szoktam h leirom kis papírfecnikre az anyagot azt berakom a tolltartómba azt előveszem doga közben, és lemásolom. Mondjuk nem tudom nálatok milyen tanárok vannak, de nálunk elég bambák, szal elég könnyen lehet puskázni:DD
5/12 anonim válasza:
Hát én a szokásosakat tudom, pulcsi ujj, pulcsi zseb, ilyenek. De ez attól is függ mennyire figyel a tanár. A padba füzetet soha ne rakjatok, azzal sokszor bukta van. inkább akkor írjátok ki lapra, és úgy be a padba. Én fal mellett ülök, és néha a táskémba rejtem kicsit kilógatva hogy könnnyen kihúzhassam ha éppen nem figyel. Vagy éppen rázod a tollat és véletlen leesik( "véletlen") és amikor lehajolsz akkor nézed meg ami el van rejtve valahol.
6/12 A kérdező kommentje:
a pulcsi uj nem erossz meg a többi se de 30 fok van bakker megdöglenék MATEK doga közben aztán tényleg
2012. máj. 8. 20:13
7/12 anonim válasza:
Jól van na télen is fogtok dogát írni. Amúgy ha jól akarsz puskázni akkor szenvednio is kell egy kicsit.
8/12 anonim válasza:
Én pl holnap kipróbálok azt a puskázási módszert, hogy szoknyát feszek és a harisnya alá berakom a papírcetlit. Eddig mindig azt a harmónikaszerúen összehajtogatott lapokkal puskáztam , de azt már kicsit meguntam és gondoltam most kipróbálom ezt, hogy a harisnyám alá teszem. Remélem jól be fog vállni és sikerül! : D
9/12 A kérdező kommentje:
fiu vagyok
2012. máj. 8. 20:34
10/12 A kérdező kommentje:
és egyébként hogy csináltad a harmónikásat?
2012. máj. 8. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!