Mikor lesz már vége annak, hogy olyan dolgokra mondjátok, hogy ciki, amikről senki nem tehet?
Képzeld, én már 12,5 évesen használtam super tampont, mivel a normállal átáztam, a betétet meg már akkor is utáltam! És igen, képzeld, elmentem előtte nőgyógyászhoz megbeszélni vele, mivel anyukám nem él, és nem tudtam kivel megbeszélni ezt a dolgot!
Ő mondta, hogy elkezdhetem használni 12 évesen is, akár a super plus-t is, simán felmenne, mivel a hüvely nagyon tágulékony, ahogy a szűzhártya is.
Különben BP egyik legjobb magándokijáról van szó...
Jól van! Legyél büszke magadra! Biztos jobban tudod...
Kezdhetném magyarázni, hátha felfogod, de szerintem reménytelen!
Kezdhetném azt is magyarázni hány orvost ismerek, és érdekes módon egyik sem ajánlaná, de ez is felesleges, mert te biztos vérprofi vagy...
Idővel megérted, vagy nem....
Nem tudom mióta ciki egy kis vér.Basszus most középiskolába pld. a matektanárunk(!!) ázott át.10.-esek vagyunk és már másképp kezeltük a dolgot:az egyik lány kiment,hogy ő nincs jól és megkérte a tanárt,hogy jöjjön ki vele..ott közölte a csaj kint,hogy átázott.Na a tanárnak több se kellett,visszajött..de egyáltalán nem röhögtük ki,mert egyrészt egészségügyisek vagyunk,egy kis véren ugyan már,mit röhögjünk?Mi a ciki azon a kis véren?Lehet,hogy nem számít rá az ember és úgy jön meg neki.Ezt minden nő tudja,a pasik meg csak maradjanak kussba,mert nem ők szenvednek,úgyhogy ne röhögjenek!Ezek a nők fogják majd nekik megszülni a gyerekeket(még ha nem is az osztálytársaik)..meg eltartani őket!
A másik,hogy aki könyvet olvas,az okosabb lesz és tanul a könyvből,bármennyire is csak szórakozásra akarja használni!:)
A harmadik része a dolognak,hogy nem olyan zenét kell hallgatni,ami a mai világban DIVAT,hanem olyat,ami tényleg tetszik.Mondjuk ha a mai valamelyik divatzene tetszik,akkor hallgatja azt az ember.És,akkor mi van?A divatzenét hallgatókat sem kell leszólni és az olyanokat sem,aki ezektől eltérőt hallgat.Sosem értettem,miért volt az baj,hogyha felakartam vidítani magamat egy kis zenével és hallgattam valami számomra jó zenét??!! Nem értem az emberi gondolkodást.Nekem sok..
Meg mi az,hogy ciki,hogyha valaki nem szexel?Akkor szexelsz,amikor érettnek érzed rá magad,vagy akkor,amikor találsz egy olyan fiút/lányt,akit szeretsz tiszta szívedből és érzed,hogy ő is szeret..nem?Ja,mondjuk 12-13 évesen nem kellene,persze.Sőt,még 14-15 évesen sem..:')
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!