Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti meddig szoktatok visszanézn...

Ti meddig szoktatok visszanézni egy számotokra érdekesnek tartott kérdéshez?

Figyelt kérdés
Akarom mondani: ha felkelti ezen a honlapon a figyelmeteket egy kérdés, akkor mennyi ideig szoktátok azt nyomon követni?

2012. máj. 5. 22:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Általában egy-két hét. Ha nagyon érdekes 1 hónap :)))
2012. máj. 5. 22:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Attól függ. 1 hétig max.
2012. máj. 5. 22:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
amíg válasz érkezik rá
2012. máj. 5. 22:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Már leszoktam a visszanézegetésről. Elegem lett abból, hogy tök normálisan válaszolok, de gyakran jön valaki, aki a kérdésre nem válaszol, helyette belémköt. Szóval miután válaszoltam, azonnal kitörlöm a kérdést a saját listámból, így sosem látom többé, nem húzom fel magam a hülyéken.
2012. máj. 5. 23:16
 5/5 A kérdező kommentje:

Nagyom köszönöm a válaszaitokat!

Azért tettem fel csak a kérdést mert feltűnt hogy vannak olyan kérdések ahová annyi komment érkezett hogy fel kellett osztani azt vagy 7 oldalra, a legtöbbnél pedig örül az ember ha egyáltalán érkezik válasz rá (saját tapasztalat :D) Csak erre voltam kíváncsi hogy vajon mitől függ ez.

2012. máj. 7. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!