Milyen ifjúsági (ne sport, és ne tanulásos, és ne iskolai) táborok vannak nyárra?
Figyelt kérdés
Kb. egy hetes, NEM sporttábor, nem tanulásos, színjátszós, és iskolai nyári tábor érdekelne kb. 12 éves kortól. Lehetlőleg ne legyen túl drága:) :D
Ha tudtok linket légyszi írjatok hozzá! Köszönöm:)
2012. máj. 4. 17:43
1/7 A kérdező kommentje:
Valami kézműves vagy hasonló:D
2012. máj. 4. 17:44
2/7 anonim válasza:
Sziget fesztivál. De most komolyan, létezik olyan tábor, ahol eleve nem tanulsz semmit? Szerintem nem.
4/7 anonim válasza:
Az egyházi táborok nem drágák mert az egyház fizeti egy részét.
Ott viszont vallási programok vannak. Gyerekkoromba 2-3 ilyen táborban voltam de nem jött be. Alig vártam hogy leteljen az 1 hét.
5/7 anonim válasza:
Jó szívvel tudom ajánlani a Művészeti Gyermek Akadémia nyári táborát. Színjátszás, néptánc, koreográfia, jóga, ének-zene és illemtan. A tanárok célja, hogy a gyerekek jól érezzék magukat és játékos formában tanuljanak. Minden 8-14 év közötti gyerkőcöt várnak. :)
6/7 anonim válasza:
Bocs, az előzőhöz a linket elfelejtettem: [link]
7/7 Los válasza:
Az egyházi táborok nem valók mindenkinek, én 12 évesen voltam és kétszer akartak hazaküldeni, de ajánlom az EMI tábort...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!