30 év alattiak, mi a vallási és politikai beállítottságotok? (kort, nemet is)
Politika: Semleges, nem szeretem egyik pártot sem, mert már mindben csalódtam. Nem is voltam még szavazni... minek... kire?
Vallás: református, de nem járok templomba.
23/L
Politika: pártmentes konzervatív.
Vallás: katolikus.
Én liberális társadalompolitikának és konzervatív gazdaságpolitikának örülnék.
Nem tartom magam vallásosnak és egyik felekezethez tartozónak sem, igaz meg vagyok keresztelve.
20/F
politika: technokrata
vallás: keresztény
Politikai: mindenki, aki az ország fejlődését és javát szolgálja/ná, a magyar piacot támogatná, a magyar munkaerőből a legjobbat hozná ki( legközelebb ehhez a Jobbik áll)
Vallás:római katolikus, gyakorlom is a vallásom :)
Vallás: vallását nemigen gyakorló evangélikus
Politika: konzervatív/nemzeti liberalista
Éppen 30 éves ffi (remélem bem csúsztam ki a korhatárból :D)
Politika: nehéz lenne megmondani. A jelenlegi felhozatalból egyik párttal sem szimpatizálok, de alapjában mondhatjuk azt, hogy a szociáldemokrácia áll hozzám a legközelebb.
Vallás: eredetileg keresztyén, jelenleg azt mondom, hogy ez így elég összetett kérdés, nem tudom pár sorban kifejteni.
25/L
Nem vagyok vallásos (nem hiszek Istenben) és nem politizálok. Amúgy talán liberálisféle vagyok... de a fene tudja, sosem érdekelt a téma.
27/N
vallás:katolikus pap keresztelt meg ,de már nem hiszek istenükben.
Politika:olasz fasizmus(nem a nacionalizmus ,de abban is látok értelmes darabokat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!