Szerinted ki a legszebb nő a világon?
Esetleg képet is linkelhetsz, ha tudsz :)
Nekem nőként Monica Belucci tetszik nagyon, főleg miután láttam a Maléna című filmet, ahol alapból is egy szépséget játszott :)
Régebbiek közül nekem Audrey Hepburn nagyon tetszik, mind az alakja mind pedig az arca :)
illetőleg nálunk ahol lakuk van egy lány, kb 18-19 lehet (sajnos kép nincs), de már többször megjegyeztem magamnak, hogy minimum szépségkirálynőnek kéne lennie.
Így feltenni a kérdést természetesen értelmetlen. 7 milliárd ember él a Földön, akiknek fele nő..
Mindenesetre, én (nőként) a jemeni származású, tragikus sorsú izraeli énekesnőt, Ofra Házát találtam gyönyörűnek. Most pedig - nemrég láttam - az Örmény Televízió egy fiatal műsorvezetőjét. Sajnos, a nevét nem tudom.
Nincs legszebb nő. A nőket szépség szerint nem lehet sorbaállítani, legfeljebb klasszisai vannak a szépségnek. 6-7 klasszist lehet felállítani, a legszebbek közé simán befér a nők 1-2%-a, azaz nők tízmilliói.
A filmsztárok és modellek, bár rendszerint szépek, nem feltétlenül tartoznak a legszebb nők közé. Más adottságok kellenek ahhoz, hogy valaki hétköznapi körülmények között szép legyen, mint ahhoz, hogy profi fényképészi/kozmetikusi munkához megfelelő "nyersanyag" legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!