Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerinted ki a legszebb nő a...

Szerinted ki a legszebb nő a világon?

Figyelt kérdés

Esetleg képet is linkelhetsz, ha tudsz :)

Nekem nőként Monica Belucci tetszik nagyon, főleg miután láttam a Maléna című filmet, ahol alapból is egy szépséget játszott :)

[link]

Régebbiek közül nekem Audrey Hepburn nagyon tetszik, mind az alakja mind pedig az arca :)

[link]

illetőleg nálunk ahol lakuk van egy lány, kb 18-19 lehet (sajnos kép nincs), de már többször megjegyeztem magamnak, hogy minimum szépségkirálynőnek kéne lennie.

2012. máj. 1. 11:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
ÉÉÉÉÉN!!!
2012. máj. 1. 11:30
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerencsére olyan zavarbaejtően nagy a választék, hogy egyszerűen döntésképtelen vagyok! Kétségbeejtő! :D
2012. máj. 1. 11:30
 3/11 anonim ***** válasza:

az első válaszoló

meg ő [link]

2012. máj. 1. 11:41
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekem nőként nagyon tetszik Catherine Zeta-Jones:

[link]

Aztán aki nagyon megfogott még, az Ruslana Korshunova, bár őt nem is nevezném tipikus szépségideálnak, de valamiért számomra mégis nagyon megragadó:

[link]

Régiek közül pedig Grace Kelly a favorit!:

[link]

2012. máj. 1. 12:40
 5/11 anonim ***** válasza:
Főiskola teli van velük.
2012. máj. 1. 13:41
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem lehet eldönteni,hogy ki a legszebb nő. Mindenkinek más a véleménye,mindenki más szempontból nézi.
2012. máj. 1. 14:02
 7/11 A kérdező kommentje:
A kérdés lényege épp az ,hogy SZERINTETEK, tehát a VÉLEMÉNYETEK szerint ki a legszebb, nem az volt a kérdés, hogy ki a legszebb nő a világon.
2012. máj. 1. 14:24
 8/11 anonim ***** válasza:

Így feltenni a kérdést természetesen értelmetlen. 7 milliárd ember él a Földön, akiknek fele nő..

Mindenesetre, én (nőként) a jemeni származású, tragikus sorsú izraeli énekesnőt, Ofra Házát találtam gyönyörűnek. Most pedig - nemrég láttam - az Örmény Televízió egy fiatal műsorvezetőjét. Sajnos, a nevét nem tudom.

2012. máj. 1. 16:13
 9/11 anonim ***** válasza:

Nincs legszebb nő. A nőket szépség szerint nem lehet sorbaállítani, legfeljebb klasszisai vannak a szépségnek. 6-7 klasszist lehet felállítani, a legszebbek közé simán befér a nők 1-2%-a, azaz nők tízmilliói.

A filmsztárok és modellek, bár rendszerint szépek, nem feltétlenül tartoznak a legszebb nők közé. Más adottságok kellenek ahhoz, hogy valaki hétköznapi körülmények között szép legyen, mint ahhoz, hogy profi fényképészi/kozmetikusi munkához megfelelő "nyersanyag" legyen.

2012. máj. 1. 17:26
 10/11 anonim ***** válasza:

Van szebb is biztosan, de nekem nagyon régóta tetszik Julia Roberts :)

[link]

Régiek közül természetesen...:

[link]

Marilyn Monroe viszi a pálmát nálam :)

2012. máj. 2. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!