Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek baj az, ha egy...

Szerintetek baj az, ha egy fiúnak szinte csak lány barátai vannak?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 28. 18:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%

Nem.

Szerintem irigylésre méltó helyzet :)

2012. ápr. 28. 19:53
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem baj, persze nem mindegy, hogy "szinte csak" vagy "csak".
2012. ápr. 28. 20:24
 3/11 anonim válasza:
41%
szerintem, ha csak "baráti" viszonyról van szó, az nem túl jó, mert az azt jelentheti, hogy te a női gondolkodásmóddal azonosulsz, tehát feminin vagy... Egy fiúnak kellenek a haverok. Persze ezt te érzed, hogy így stimmel e rád, de ha igen, akkor meg vállald fel a másságodat !?
2012. máj. 1. 08:04
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

"az azt jelentheti, hogy te a női gondolkodásmóddal azonosulsz, tehát feminin vagy"

Már miért jelentené? Az ember mindennel "azonosul", ami érdekli? Ugyan már.

2012. máj. 2. 14:24
 5/11 anonim válasza:
58%
Nem rossz indulatból írom. De nekem volt a suliba egy évfolyamtársam, akit mindig csajokkal lehetett látni. Beszélgettek, pletykálgattak stb. Ezt követően rá 3-4 évre kiderült róla hogy meleg.
2012. máj. 3. 08:22
 6/11 A kérdező kommentje:
nana azért ez...:D
2012. máj. 3. 10:29
 7/11 FeeroP válasza:
79%
Attól függ, hogy kinek baj. Ha neked nem gond, akkor nem gond. Amúgy pontosítanod kellene a kérdést, mert ez így túl általános. Például, miért vannak lány barátaid? Azért, mert lányokkal akarsz barátkozni, vagy csak egyszerűen így alakult? Az én életemben volt olyan szakasz amikor inkább nő barátaim voltak (voltak férfi barátaim is), ennek az oka, mert azon a szakon sok nő tanult. Az egyik évfolyamtársnőm pedig nagyon jó barátom volt. Azóta már a feleségem.
2012. máj. 3. 14:07
 8/11 anonim ***** válasza:
nem baj, de a fiúközösségből kirekesztik. ez van. de ez sem akkora nagy baj.
2012. máj. 4. 13:11
 9/11 anonim válasza:
nem
2012. máj. 4. 21:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Egy osztálytársamnak csak lány barátai vannak évek óta, és a fiúk egyáltalán nem barátkoznak vele. Egy időben azt mondták róla, hogy háreme van, pedig csak baráti viszonyról volt szó. Szóval nem mindig előnyös.
2012. máj. 5. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!